Speltips Volandri - Zopp

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-07-09 12:00
Land: Sverige
Liga: ATP Båstad
Odds: 1,95
Speltips: Zopp +1,5 set
Spela på Speltips Volandri - Zopp
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Zopp +1,5 set
Min övertygelse är att estländaren Jurgen Zopp är tillbaka. Han tvingades till ett halvårs frånvaro p.g.a en ryggskada och har, precis som alla andra comebackande tennisspelare, inlett svagt.

Sedan comebacken har vinsterna uteblivit. Han har förlorat mot Alex Kuznetsov, Tommy Robredo, Stebe och Almagro. Men! Mot Almagro i Wimbledon var han riktigt bra, precis i samma form som innan skadan. Han rörde sig obehindrat och har ju en tung serve. Det han presterade mot Almagro var hästlängder bättre än det han presterat innan. Någon som får mig att tro att estländaren är tillbaka.

Och är det så, då slår han förmodligen Voladri. Italienaren har en av tourens sämsta servar och spelade en challenger så sent som förra veckan. Den vann han, men motståndet var verkligen uselt och dessutom gav två av motståndarna upp sina matcher. Dessförinnan åkte Volandri ut kvalet till Franska Öppna mot Reister, mycket svagt. Sedan kom förluster mot Delbonis och Cervenak. Så, även om han vann en challenger förra veckan är formen högst tvivelaktig.

När Zopp är frisk håller jag honom absolut som en av topp100-spelare. Någonstans mellan 70-80 på rankingen. Han är väldigt allround som spelare och har 26-19 på grus. Då får man tänka på att många av matcherna sedan återkomsten han spelats just på grus.

Förra året slog Zopp grusspelare som: Garcia-Lopez (67), Hidalgo (som vid tidpunken vad inom topp100) och dagens motståndare Volandri. Dessutom plockade han set mot Klizan och pressade Gasquet till tiebreak.

Det finns absolut kvalité i Jurgen Zopp och jag är helt inne på att han tar ett set mot Volandri till 1,95 hos expekt.
Spela på Volandri - Zopp hos Expekt
Poldan - 8 Juli 2013 - 14:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: