Speltips

Speltips Sverige - Danmark

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-10 20:30 Spela här

Speltips Sverige - Danmark
Land: Internationellt Liga: Dam-EM
Odds: 2.40 Speltips: X HT
2013-07-10 20:30 Sverige - Danmark X HT 2.40 RalleArvid

Öppningsmatch i hemma-EM alltså. Detta ultra-hypade EM som redan slagit biljett-rekord innan turneringen ens har kickats igång. Och när hypen är så stor som den är, varför nöja sig med det? Varför inte notcha upp skiten ytterligare ett steg genom att inleda med ett skandinaviskt derby direkt?

Det har varit lite skakigt i Sveriges läger utanför planen med både skadebekymmer, sjukdomar och avhopp från ledarstaben, men trots dessa har resultaten varit stabila. Efter att man hamnat i underläge senast i genrepet mot England visade man prov på styrka och vände och vann med hela 4-1. Innan dess hittar vi 1-1 mot Brasilien och 2-1 mot Norge där man även då hamnade i underläge.

Danmark kryssade 2-2 mot Spanien i sitt genrep och innan dess har man visserligen två segrar men motståndet har inte varit jämförbart kvalitetsmässigt med det Sverige valt att matcha mot.

Sverige har bara förlorat mot Danmark två gånger på 11 matcher, båda gånger har det dessutom varit utanför svenskt territorium. Senast blev det 3-1 till svenskorna men det var i Algarve Cup och inte alls lika mycket som stod på spel som nu.

Sverige har all press på sig både i termer av favoritskap men framförallt även på grund av att det är en öppningsmatch i ett hemma-VM mot Danmark. Något säger mig att detta blir långt ifrån någon vandring i parken och därför finner jag oddset på den raka ettan som för lågt samt vågar jag inte kliva in på något hcp-spel.

Inte det första bettet man tänker på kanske men jag tror Danskorna kommer vara nöjda med ett oavgjort resultat så länge som bara möjligt och Svenskorna kommer nog –ofrivilligt eller ej- främst känna sig för under matchens första del för att sätta grunderna och knyta upp nervknutarna. Dessutom är Sverige styrkta av det faktum av att de har vänt matcher från underläge på slutet så det finns ingen anledning överhuvudtaget till att förivra sig och försöka gå på knock redan i första.

Vad jag finner helt klart spelvärt är oavgjort i halvtid till 2.40 hos bet365 .com
Dessutom slänger jag i en peng på att vi får genomlida en mållös första halvlek till fina 3.70x.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 09 Juli, 2013, 10:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!