Speltips

Speltips Sverige v Danmark

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-10 20:30 Spela här

Speltips Sverige v Danmark
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 2,050 Speltips: Sve Asian-1
2013-07-10 20:30 Sverige v Danmark Sve Asian-1 2,050 holms

Spel: Sverige med asian handicap -1 hos bet365 . Vinst om Sverige vinner med 2 mål eller mer. Pengarna tillbaka om Sverige vinner med 1 mål.

Äntligen EM-premiär för det kanske mest upphausade svenska fotbollslandslaget i modern tid. Jäkligt kul att det äntligen är igång och det är väl lika bra att jobba in en perfekt start direkt.

Så här. För att sätta ned foten direkt. Sverige är en guldkandidat. Danmark är det inte. Och jag hoppas att det innerligt syns här direkt.
Det här mästerskapet har skräddarsytts för Sverige. Pia Kommunistsvin kom hem i rättan tid för att gräva guld. Kan inte tänka mig ett enda landslag i den här turneringen som kommer mer förberett än just Sverige. Ingenting, och då menar jag INGENTING har lämnats till slumpen. Till och med lottningen har gjort så att Sverige har en gräddfil att nå en final på Friends Arena om några veckor.

Vi som såg Sverige mot England vet att det finns kvalité så det räcker och blir över. Ett vasst anfallspar i den franska duon. Ett gediget mittfält med Caroline Seger som fixstjärna. Det stenhårda mittbacksparet från Linköping. Sverige består utav klass - med ett enda under en längre tid: EM på hemmaplan.
Jag tycker att allt, och då menar jag ALLT, talat för att Sverige kommer att gå långt. Och att inleda med att avfärda Danmark.

Danmark, ja, ett skräplag man bara kör över hur enkelt som helst?
Njaej, det säger jag inte. Det finns väl vissa enstaka spelare att frukta. Men den stora fixstjärnan Pernille Harder, som väntas ligga bakom allt framåt, henne borde det nämnda stenhårda mittbacksparet från Linköping ha så god koll på att hon kanske kan göra succé i övriga matcher i EM - men INTE mot Sverige.

Med tanke på Sveriges vassa offensiv och att Danmark kanske sämsta lagdel sitter just i försvaret, ja då tror jag att vi vinner det här. Med MINST en balja.
Vi behåller dock livrem och hängslen och spelar en Asian -1. Med andra ord insatsen tillbaka om vi "bara" vinner premiären med just ett mål.

Trampa nu, Sverige!

holms - 09 Juli, 2013, 21:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!