Speltips Tyskland - Holland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-07-11 20:30
Land: Dam-EM
Liga: Dam-EM
Odds: 9.0
Speltips: da Mbabi ms med huvudet
Spela på Speltips Tyskland - Holland
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på da Mbabi ms med huvudet
Celia Okoyino da Mbabi att göra mål på huvudet - nio gånger pengarna på Unibet. Känns som ett överodds värt att syna med en liten slant.

Min känsla är att Tyskland blivit väl stora favoriter i den här matchen. Laget har trots allt genomgått en generationsväxling och har en del tunga avbräck inför turneringen. Det talas om sex ordinarie spelare som missar EM-partajet. Skrapar ju ändå ihop ett lag fullt kapabelt att ta hem titeln, även om jag håller Frankrike som lite favoriter just nu. Men man ska aldrig underskatta tyskar, det kan mycket väl lika gärna sluta 5,6-0 här.

Här snackar vi alltså om en solklar aspirant på skytteligatiteln. Unibet pröjsar exempelvis 1.45 på att hon ens ska göra mål i matchen och 3.35 på att hon gör två mål i matchen. Ska Tyskland göra det - är det hon som ska göra det. Med sina 174 (alternativt 173 - olika uppgifter) centimeter är hon kanske inte en jätte, men kapacitet i huvudspelet finns definitivt. 41 mål på 79 landskamper och 93 mål på 129 Bundesligamatcher de senaste säsongerna. Spelar som ensam striker i ett 4-2-3-1-system, där tyskarnas offensiva yttrar utmanar och slår inlägg. Tyskland lär väl också skapa minst 7-8 hörnor och ett gäng inläggsfrisparkar också.

Hollands främste back är Daphne Koster (175 centimeter Ajaxspelare). Samtliga backar i Hollands trupp kommer från holländska lag, vilket betyder att de tillhör klubbar som generellt håller lägre klass än de bästa Bundesligalagen.

Självklart inget spel att ta SMS-lån på, men väl värt en slant om nu matchen ska bevittnas. Har en känsla av att Holland kan störa Tyskland och kanske t o m ta poäng eller att det blir en tysk storseger. Oavsett vilket så har da Mbabi god chans att göra mål.

@nokkan21 på Twitter eller kommentera nedan för kontakt.
Spela på Tyskland - Holland hos Unibet
Polsater - 10 Juli 2013 - 13:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: