Speltips Tyskland - Holland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-07-11 20:30
Land: DAM-EM
Liga: DAM-EM
Odds: 1.65
Tips: Tyskt mål i båda halvleka
Betsafe betalar 1.65 på att tyskorna gör mål i båda halvlekarna. Ligger högst av de bolag jag sett som erbjuder detta spel (en del andra bolag ligger strax över 1,50 på samma spel).

DAM-EM är i gång och Sverige gjorde en blek insats direkt. Vägen till gruppsegern ligger dock vidöppen nu, luktar kryss mellan Danmark och Italien medan Sverige bara ska mosa Finland i helgen. Nåja.

I dag går tyskorna in i turneringen. Detta Tyskland som i måndags anlände till sitt boende på Öland, nära mig alltså, väntas följas av 200 tyska journalister/mediepersoner. Damfotbollen är nästan lika stor som fascinationen för "varning för älg-skyltar" i den grekiska bankomaten known as Tyskland.

I premiären väntar ett Holland som gått framåt på senare år, men som fortfarande ligger en bit bakom de allra främsta lagen. Pratat en del om att de blivit ett mer spelande lag och att det är ett offensivt possesionspel som ska ge laget framgångar i EM. Kommer de att spela så mot Tyskland lär det bli åka av. För även om Tyskland drabbats av en del avbräck inför slutspelet så är de en av två storfavoriter till att ta hem hela klabbet. Att de lyckas peta in en boll i varje halvlek mot Holland känns väldigt troligt. Laget består av ett gäng unga och hungriga spelare från dam-Bundesligan, men det är den typen av unga spelare som redan hunnit skaffa sig en hel del rutin via bland annat landslagsspel.

De flesta holländska spelare kommer från den inhemska ligan. Manon Melis från LDB Malmö är den stora stjärnan. Jag var tidigare inne på att Holland hade hyfsad chans att störa tyskarna, men ju närmare matchstart vi kommit har känslan glidit över till att det blir en tysk överkörning.

Tyskarna är revanschsugna efter ett par svagare mästerskap och kommer förmodligen komma ut i ett rasande tempo. Då blir det svårt för Holland att knipa igen. Perfekta väderförutsättningar väntas, ca 22 grader och sol på kvällen i Växjö.

Det här spelet känns väldigt bra på förhand och plockas en bit över medel. Den som vill vänta upp oddset kan spela live och då köra antingen detta spel, eller Tyskland ö1,5 i kombo med Tyskland först till 5 hörnor.

@nokkan21 på Twitter.

Spela på Tyskland - Holland hos Betsafe
Spela nu
Polsater - 10 Juli 2013 - 22:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: