Speltips

Speltips Finland v Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-13 20:30 Spela här

Speltips Finland v Sverige
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 1,90 Speltips: Sve vinna/hålla nollan
2013-07-13 20:30 Finland v Sverige Sve vinna/hålla nollan 1,90 holms

Jaha, det är väl lika bra bra att ta nya tag efter premiärdebaclet i onsdags. En seger som kastades bort pga en enda person. Superkommunisten tillika förbundskaptenen Pia Sundhage.
Att kasta fram en dam vid namn Lotta Schelin som inte slagit en straff på fem år i klubblaget tyder bara på att hen verkar vara fel person på fel plats. Att hen sedan inte verkar ha något vettigt att säga om att Kosovare "Hybris" Asslani stal straff nummer två framför ögonen på försynte Marie Hammarström, ja det finns det ju också tusen saker att säga till om.
Nu tycks ju ändå kommunisten förstått att om det blir några fler straffar i turneringen, ja då är det någon annan utöver de två nyss nämnda olyckorna ska komma att få chansen. Sent ska syndaren vakna, som det så trevligt heter.

I övrigt kan vi annars säga att Sverige öppnade briljant. För att sedan plana ut. Plus till Danmark som hade gjort sin läxa. Men faktum kvarstår att vi faktiskt efter 2,30 redan hade skapat på jättechanser. Ett mål direkt där och ja, jag tror att det ruset med solen och hemmaplan i ryggen hade blivit ett berg allt för stort för Danmark att lösa.
Nu är premiären avklarad. Kommunisten har lärt sig ett och annat och ett mycket, mycket enklare motstånd står nu på andra sidan planen.

För, var det bara jag som såg Finland? Nja, jag vet att det var fler. Och då är det ju fler än jag som såg att Finland på 90 minuter senast inte hade ett enda skott på mål. Maken till uselt fotbollslag har sällan skådat och det gjorde ont att se HUR uselt det var.
Visst, man försvarade sig hyggligt. Det får man väl ge dem. Men resten? Herregud så tunt.
Absolut, Linda Sällström saknad något så kopiöst mycket framåt. Det finns ingenting alls som skrämmer bakom henne. Sanna Talonen? Nja. Krävs ju att någon skjuter henne i huvudet för att det ska bli mål. Hon dribblar ju gärna inte sju gummor själv innan bollen sätts i nät. Och för att hon ska träffas i huvudet så betyder det att Finland måste upp väldigt högt i banan. Vilket jag ser som HELT otänkbart efter att ha sett premiären.

Nej. Ett revanschsuget Sverige vinner det här. Även om det bara blir med 1 eller 2-0. Vi hoppar över hcp-spelen då oddsen är lite för tunna och går istället all jävla in på att Sverige vinner den här matchen med en hållen nolla.

Ny chans nu, Sverige. Trampa!!!

holms - 11 Juli, 2013, 18:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
sara_87 - 2013-07-13 17:07:46

2,15 på Betclic

mr_england - 2013-07-13 12:59:16

Känns som att Sverige spelar väldigt omodernt. Men det är väl i linje med kommunismen. 4-4-2 och långa bollar. Kanske räcker den här gången men aldrig i hela EM.

Rob72 - 2013-07-12 10:02:24

Att Sverige vinner och att Finland inte gör mål känns troligt. Jag tycker dock att spelet Sverige håller nollan till 1.83 på samma bolag känns bättre, främst med tanke på att en seger till Sverige betalar 1,04 om man bryter ner det. På Betsafe spelet i vilken halvlek Finland gör sitt första mål och där betalar Inget mål 1,91 och det hugger jag.

JoeyBarton - 2013-07-11 19:27:06

Galet överodds. Finland var katastrofala mot Italien och skapade inte en målchans.

Rygg så det smäller om det!