Speltips

Speltips D. Zagreb-Osijek

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-12 21:00 Spela här

Speltips D. Zagreb-Osijek
Land: Kroatien Liga: 1. HNL
Odds: 2.00 Speltips: 1 med hållen nolla
2013-07-12 21:00 D. Zagreb-Osijek 1 med hållen nolla 2.00 RalleArvid

Mina två senaste rekar har ju varit betydligt bättre än Sveriges damfotbollslandslags två senaste straffar och jag tänkte härnedan göra mitt bästa för att inte ändra min formkurva nu när vi firar in helgen.

Kroatiska ligan har smygpremiär med två matcher och den sena matchen går emellan storlaget Dinamo Zagreb och det något mer anonyma Osijek.

Förra säsongen vann Zagreb ligan med hela 20 poäng och man var löjligt överlägsna. Framförallt var man defensivt riktigt imponerande och släppte bara in 20 mål på 33 matcher, 11 mindre än det näst bästa laget i ligan vad gäller den statistiken.

Vinstreceptet är allt som oftast att hålla nollan och framförallt på hemmaplan släpper man sällan till något överhuvudtaget. ETT ynka mål på de senaste SJU hemmamatcherna har man släppt in och jag tror inte man har några större planer på att göra det i en ligapremiären nu heller.

Osijek som gästar Zagreb gjorde i sin tur bara ETT enda mål på sina ÅTTA sista ligamatcher på bortaplan i slutet av förra säsongen och man har bara gjort ETT enda mål på sina NIO senaste besök på Stadion Maksimir. Ja, ni hör ju själva hur tendenserna lutar och dessutom är Zagreb förutom adrenalinstinna inför hemmapremiären stärkta av Supercup-segern man bärgade förra helgen.

Premiärmatcher brukar ägnas mer än något annat åt att sätta försvarsspelet och se till att kamma hem de tre poängen, oavsett hur fult eller snyggt det ser ut. Dinamo Zagreb har alla möjligheter till att plocka sina första men långt ifrån sista tre poäng redan i premiären.

Vad man dessutom har väldigt goda möjligheter till att göra både med hänseende till kvalité, hemmaplan och tradition är att plocka tre poäng utan att släppa in några mål. Väljer ni att rygga mina tankar kring denna match finns det spelet till dubbla degen.

Zagreb att vinna med hållen nolla ger 2.00x hos Paddy Power.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 11 Juli, 2013, 22:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2013-07-12 14:05:48

Bra info, tackar både å mina och andra spelares vägnar. Tror dock fortsatt hårt på det här spelet och oddset nu nere på 1.90. Lycka till och kör hårt!

malisa - 2013-07-11 23:11:58

Lycka till med spelet , vill bara varna dig och alla andra att undvika spel på matcher i kroatiska ligan för all för ofta är dom " spelade" långt innan avspark , tro mig ,jag vet vad jag snackar om ...

Därmed inte sagt att nån annan liga är bättre eller sämre på den fronten men just i mitt gamla hemlandet är de mera regel än undantag ,oftast är de odds eller koeficijent ( som de kallas på kroatiska ) som avgör vilka spel som ska sitta ...

Tack för dom sista 3 rekar & lycka till .