Speltips: Norge-Holland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-07-14 18:00
Land: Internationellt
Liga: Dam-EM
Odds: 2.75/1.53
Tips: 1/1X
Ibland letar man primärt efter ”säkra” eller ”ytterst troliga” segrar när man spelar/rekar. Ni som känner mig vet vid det här laget vet att jag sällan ägnar mig åt det förstnämnda, speciellt inte om oddset ligger i de lägre regionerna. Nej, istället försöker jag hitta spelvärde och höga odds, men tänk vad härligt det är när både troliga segrar och höga odds kombineras i ett och samma objekt.

Norge möter Holland i den andra rundan av grupp B. Som ni säkert känner till slutade båda premiärmatcherna oavgjort, något som Holland ska vara väldigt nöjda över medan Norges kryss både kunde och borde varit 3 poäng istället.

Norge har verkligen bedrövlig form om man tittar på de träningslandskamper och den uppladdning som tagit dem in till detta mästerskap. 4 raka förluster, men då måste vi ta i beaktning vilka lag man har matchats mot. Tighta matcher har spelats, men förlorats, mot Ryssland, Frankrike, Sverige och Schweiz. Visst - aldrig bra att förlora matcher men jämför dessa förluster med Hollands segrar mot lag som Nordirland och Australien samt lägg till att när Holland mötte USA så blev det pisk med två bollar, samt har man även förlorat mot Kanada och Skottland innan man alltså i premiären kryssade mot Tyskland.

Landslagen har mötts två gånger i modern tid, Norge körde över Holland med 3-0 2009 och det senaste mötet slutade 2-2. Vidare bör väl en liten, liten, kanske betydelselös, men kanske ändå en liten fördel för Norge nämnas, nämligen det att man faktiskt har något mer av hemmaplan än Holland, både vad gäller resmil, kultur och fans i Sverige. Detta ligger som en fin bonusdetalj över det att jag faktiskt håller Norge som det marginellt bättre laget i grunden.

Nu finns det inga premiärnerver längre, nu har inte Holländarna moroten att möta det enligt tradition absolut största hatlag man kan tänka sig. Jag tror verkligen att Norge har goda chanser att ta en trea här och oddset 2.75 är riktigt bra enligt mig. Den raka ettan spelas hos Unibet.com och för den lite mer fega/försiktiga finns 1X till 1.53 hos bet365.com.

Tillägg: Norge vann sin kvalgrupp medan Holland tog sig till Sverige tack vare att man var bästa tvåa.
Norge ligger 11:a på världsrankingen och Holland på 14:e plats. Om det nu säger något, jag menar bara det att rankingen heter "Coca Cola-world ranking" får ju en att lägga det mesta av trovärdigheten åt sidan.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid


EDITERAD 2013-07-14 08.52:30
  Norge-Holland
Spela på Speltips Norge-Holland
RalleArvid - 14 Juli 2013 - 08:52
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
RalleArvid - 2013-07-14 08:48

Och ja, Haze - tack för påpekandet: givetvis ska det vara 1X, ska in och ändra omedelbart. Jag gillar dock inte när det står "editerad...." det skaver något så inihelvete estetiskt!

RalleArvid - 2013-07-14 08:46

Tack, som vanligt, för härligt intresse och åsikts-ventilerande, både ni som håller med och som Richele som går helt emot, här finns det plats för alla åsikter och alla åsikter uppskattas. Precis som oddset gör gällande är det som Jarelind säger en öppen match, något jag inte ämnade att bestrida i min rek (ursäkta om det tolkats så). Vad jag däremot menar är som jag inledde att spelVÄRDET ligger på Norskorna enligt mig. Att lyfta fram även garderingen visar ju på att jag inte har för avsikt att skrika ut det här som historiens säkraste spel, bara att jag tror att norskorna har en fin chans att knipa poäng från matchen och då oddset är så fint som det är tycker jag att man ska spela.

Kör hårt lads!

Jonas O. - 2013-07-14 08:35

Håller med Ralle här. Norge var säkra på seger så de bytte ut sina två bästa spelare 20 kvar.
Avgjorde matchen. Både lär spela 90 här.
Norge var det bättre laget i 70 min och åkte på en billig straff.
Holland kontrade bra mot Tyskland. 1x ska normalt gå in !

richele - 2013-07-14 02:39

Denna rek går jag emot utan att blinka! Vadå Norge borde vunnit mot Island? om du menar över 45 min så ja, Norge ägde första halvlek, men lika mycket, eller snarare ännu mer fler chanser en vad Norge hade i 1a hade Island i 2.dra halvlek, vilket även statsen visar då Island vann skotten på mål över 90min med 8-3!!! Men men, alla bedömer vi saker olika uppenbarligen! Sen håller jag med jarelind ang Holland, Så Holland spelas utan att blinka till 2.50-2,60!!

Jarelind - 2013-07-14 01:49

En helt öppen match i mina ögon, spelet kan absolut sitta. Vänder mig dock emot ett par grejer i reken.
1. Holland var KLART närmast segern mot Tyskland i den matchen.
2. Att torska mot Ryssland och Schweiz inför turneringen är verkligen riktigt dåligt.

Själv låter jag bli matchen. Möjligen nåt live-spel i paus. För holländskorna såg oerhört trötta ut på slutet på Tyskland. Orkar de 90 minuter så tätt inpå?
Nåväl. Lycka till med spelet.

Haze - 2013-07-13 22:40

Jag ryggar! Vill bara påpeka att det blev en liten miss i sista raden där. Du menade förmodligen 1X precis som du skrev i spelbeskrivningen :)

Men bra motiverat för jag är såld! :)


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming