IK Sirius FK (-2) v Sandvikens IF @1,95 bet365

Vi spelar återigen på Sirius i denna drabbning. Förra veckan spelade vi (-1,5) och det satt oerhört säkert då slutresultatet blev 3-0. Efter lite surr med spelare i laget så var man närmare 5,6-0 än 3-1. Sirius har, som vi så många gånger tidigare nämnt, en otrolig bredd på laget. Vi hittar målskyttar överallt och ALLA producerar.

Sirius har en avbräck till matchen. Kan verka tungt i många ögon. Johan Arneng fick sitt tredje gula kort förra matchen och är avstängd i denna. Visst, han ger en del rutin och trygghet på mitten, men gör inte målen för Sirius. Ska väl inte säga att vem som helst kan ersätta honom, men när jumbolaget kommer på besök så kan vem som helst gå in och ta hans plats.

Precis, genom förlusten förra veckan så halkade Sandviken ner på jumboplatsen. Man var totalt chanslösa mot Sirius för en vecka sedan. Enligt lite rapporter så skapade man lägen för en eventuell kasse framåt. Men, som så många gånger tidigare så har man ingen direkt spets. Man får dock tillbaka sin avstängde kapten till detta möte.

Har tjatat ständigt på detta Sirius. Vill ni ha mer info kring trupp mm så är det bara att kolla in rekarna från förr. Sirius har spelat in mycket pengar åt oss under första halvan av säsongen. Spelar 3/5 units på Sirius (-2) till 1,95 hos bet365 Det innebär pengarna tillbaka om Sirius ”bara” vinner med två mål. 4,5-0?

Kaffepengarna:
4-0 @19,00 bet365
5-0 @23,00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip