Speltips

Speltips Danmark v Finland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-16 18:00 Spela här

Speltips Danmark v Finland
Land: Internationellt Liga: Fotbolls-EM
Odds: 2,06 Speltips: Finland u 0.5 mål
2013-07-16 18:00 Danmark v Finland Finland u 0.5 mål 2,06 holms

Jaha, det var ju inga större bekymmer att jobba in Sverige vinna och hålla nollan senast.
Nu jag var i och för sig inte helt nykter, men jag kunde inte räkna till en enda finsk målchans under hela matchen. Vilket alltså nu betyder att våra östra grannar inte skapat en enda vettig pryl framåt på 180 minuter.
Ensam på topp springer ett stycke Sanna Talonen. En dam jag känner till rätt väl eftersom att hon för dagen spelar i Kif Örebro - och så har gjort i fem säsonger.
Och att ha henne där framme. HELT utan understöd från något vettigt bakom, ja då skapar man heller inga målchanser. Jag kan inte minnas att hon hade bollen under kontroll vid ett enda tillfälle under matchen senast. Då är det också svårt att skapa några målchanser. Och då är det ju också svårt att göra några mål, inte sant?
Jag tror att när vi summerar det här mästerskapet, då kommer vi att kunna sitta och skratta åt Finland och säga att dom nog måste vara det enda laget i världshistorien som inte skapade en enda målchans under tre matcher i ett gruppspel.

Danmark må ha sina allra bästa färdigheter från mittfältet och framåt. Visst, det finns en målvakt som räddat två straffar i en och samma match. Men dom bollarna hade min gamla farmor Molly tagit utan bekymmer. Och då har hon varit nedgrävd i fyra år.
Backlinjen är inte att lita på. NÄR den ställs mot motstånd som kan klassas som den bättre i skaran.
Men när den nu ställs mot en ensam jagande Sanna Talonen, ja då har i alla fall jag väldigt, väldigt svårt att se hur man inte ska kunna lämna gräsmattan med nollan i intakt. För Finland är i ärlighetens namn det mest tragiska jag sett i ett mästerskap. Till och med kassa i jämförelse med de svenska herrarna EM 2000.

Italienskorna gick dock på en mina och lyckades inte få hål på finskorna. Säkrar upp ett 0-0 här genom att plocka bort att danskorna måste vinna med bibehållen nolla.
0-0, 1-0, 2-0, jag skiter i vilket för de fina 2,06.

holms - 15 Juli, 2013, 08:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
MSrekare - 2013-07-16 18:55:35

Som alltid, väl skriven rek. Jag hakar på.

iBet123 - 2013-07-15 13:31:07

2.20 på nb