Karlovic slog in 24 ess mot Igor Sijsling, 20 mot Londero, spelade 12 servegames mot Isner utan att behövda rädda någon breakboll och det behövde han inte heller i dubbelmatchen mot Mannarino/Viola.
Det är just Mannarino som kroaten ställs mot i nästa runda. Att fransmannen breakar Karlovic ser jag som ungefär 1/25, särskilt i första set då Ivo är fräsch i armen.

Alla känner till nu, Karlovic kan inte spela tennis. Han behöver dubbelfel och korta andraservar för att lyckas breaka sin motståndare och det var precis vad som hände mot Sijsling. Holländaren kom in till matchen lätt ofokuserad och då fick Karlovic snabbt 3-0. Efter det vaknade Sijsling, men det var för sent. Det absolut troligaste var att holländaren inte kände sig helt bra efter en lång flygresa.

Adrian Mannarino är ju även han begränsad som tennisspelare. Men det är på snabba underlag som han plockar sina poäng. De har aldrig mötts tidigare, men vi kan konstatera att han hänger med bra mot John Isner som är en något bättre kopia av Karlovic: 3 tiebreak på 5 set mot Isner och det är mer största sannolikhet någonstans där han ligger även mot Ivo Karlovic.

Om vi är snälla så kan vi räkna med att Karlovic håller sin serve 19/20 (jag tror han håller oftare än så) och att Mannarino håller sin serve 9/10. Det motsvarar alltså breakmöjligheter på 1,10 för Karlovic och 1,05 för Mannarino. För att båda spelarna ska hålla sin serve fem gånger var motsvarar det ca 2,00-2,10 i odds och ger därför värde till över 10,5 games i första set till 2,50 hos Bwin . Då finns det även en chans att båda spelarna blir breakade o.s.v



EDITERAD 2013-07-18 23.44:50

This is the stats tab
This is the post tip