Speltips

Speltips USA - EL Salvador

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-21 21:30 Spela här

Speltips USA - EL Salvador
Land: Gold Cup Liga: Gold Cup
Odds: 1.675 Speltips: 1 (-1,5)
2013-07-21 21:30 USA - EL Salvador 1 (-1,5) 1.675 Polsater

Spelar redan nu USA -1,5 till 1,675 på bet365 . Känns som att oddset kan sänkas under helgen. Snäppet över medelinsats.

Hemmanationen USA ställs alltså mot El Salvador, rankat 96:a i världen, vilket är strax före Nordirland och Lettland. Som alltid när jag referera till denna ranking så kommer jag med brasklappen att den ska tas med en nypa salt. En indikation på lagets kvalitet kan man ändå konstatera att det är.

Krånglade sig till kvartsfinal som grupptrea, via seger mot Haiti, kryss mot Trinidad/Tobago och förlust mot Honduras. Truppen består till en överväldigande majoritet av inhemska spelare. Noterbart är att mittbacken Victor Turcios från finska RoPs (bottenlag i högstaligan) fått spela två matcher i gruppspelet. Säger en del.

USA å sin sida gick rent i gruppspelet med 11-3 i målskillnad. Som jag skrivit tidigare består truppen av en drös med spelare av hög klass, inte minst legenden Landon Donovan. Framåt finns gott om matchvinnare i laget.

M&T Bank Stadium med kapacitet på drygt 70 000 kommer bära fram sina soccerheroes till ännu en stabil seger, allt annat är en stor skräll i min bok. Känns på förhand som ett stabilt spel då USA kommer vilja avgöra matchen, Klinsmanns mannar är inte laget som backar hem och försvarar en 1-0-ledning direkt. Finns dessutom bredd i truppen om exempelvis en sån som Wondolowski (Kusin till Peter Wolodarski?) med sina fem mål hittills trots allt skulle ha en dålig dag.

Trolig elva: Rimando; Parkhurst, Orozco, Besler, Beasley; Beckerman, Holden; Torres, Donovan, E. Johnson; Wondolowski.

Polsater - 19 Juli, 2013, 22:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!