Speltips

Speltips Husqvarna v Lund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-20 16:00 Spela här

Speltips Husqvarna v Lund
Land: Sverige Liga: Div 1 södra
Odds: 2,30 Speltips: Under 2,5 mål
2013-07-20 16:00 Husqvarna v Lund Under 2,5 mål 2,30 holms

Unibet 2,05, Bwin 2,10, Betsafe 2,10 och så vidare och så vidare. Det är väl också där någonstans det mest logiska ligger, eller kanske till och med något, något lägre.
Så, 2,30 är, i min värld, klart spelbart.

Visst, jag har full koll på att Lund både gör och släpper in en jävla massa mål. Det är ju egentligen rätt bisarrt att laget som ligger fyra från slutat har gjort överlägset mest mål i hela serien. Efter 14 spelade omgångar så är det nog någon form av rekord. Om ingen sitter på annan info.
Nu är det ju dock ingen taktik som fungerar speciellt bra då poängen inte trillar in i någon större takt så man kan ju för supportrarnas skull (om det nu finns några sådana) hoppas att man nu framöver kanske blir lite mer cyniska och hellre kanske spelar en 1-1 match än att förlora med 4-3. Kan nog krävas om det inte ska bli en höst med lindansartema.

Och det passar ju rätt bra att kanske starta med detsamma. Nu när man möter de suveräna serieledarna från Småland.
För hemma på Vapenvallen, där är det Husqvarna och inga andra som sätter upp spelreglerna. Hittills inte en enda förlust. Fem vinster och två oavgjorda med den BRILJANTA målskillnaden 9-1.
Alltså ett enda insläppt mål på sju spelade matcher.
Men det intressanta, med tanke på reken, det är att man också bara har gjort nio mål. Man har ett sådant betongförsvar och går aldrig, aldrig bort sig i onödan. Utan löser matcherna med en sådan disciplin som gjort lagen i Serie A stolta.
Hemligheten? Den benhårda kontinuiteten ger resultat. Ett självspelande piano där varje gubbe vet sin roll. Har pratat med flera spelare som både mött dem i ettan i år, och tvåan i fjol som säger exakt samma sak. Att åka till Husqvarna och skapa målchanser, det gör du inte på beställning.

Och som sagt. Här är det inte Lund som bestämmer. Det är Husqvarna. Och hittills med målskillnaden 9-1.
Jag blir inte det minsta förvånad om Lund blir nollat här. Och då krävs det i så fall tre hemmamål för att det här ska krascha. Men så har inte Husqvarna jobbat hemma än, så det är jag inte alldeles för orolig för.

2.30, jag tycker det är lite för bra för att låta bli.

holms - 19 Juli, 2013, 22:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan - 2013-07-20 09:14:20

Finns nu till 2.40 på Unibet . Tror dock tvärtom...

Mackan - 2013-07-19 23:51:21

Vill bara varna för att försvaret i HFF sett minst sagt darrigt ut på sistone. Hade Sylvia haft skärpa i avsluten på vapenvallen så kunde de haft 2,3-0 i halvtid. Vill bara förmedla detta, och inte klanka ner på reken!