Speltips

Speltips Sverige v Island

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-21 15:00 Spela här

Speltips Sverige v Island
Land: Internationellt Liga: Fotbolls-EM
Odds: 1,72 Speltips: Sve vinna/hålla nollan
2013-07-21 15:00 Sverige v Island Sve vinna/hålla nollan 1,72 holms

11 av dom 13 senaste har trillat in. Vilket borde ha varit 13 av 13 om inte de svenska damerna skjutit straffar som skadeskjutna ankungar och om Danmark inte i den 87:e minuten, på den första målchansen man släppte till, tappade in 1-1 mot värdelösa Finland.
Nu blev det mycket "om", går så klart inte att tänka så, men ändå svårt att låta bli.
Hur som helst så är jag rätt på det för tillfället så det finns säkert all anledning att rygga även nu, innan formen sänker sig till en nivå av havsbottens dignitet. Går som bekant upp och ner i den här branschen - som i alla andra.

Idag försöker vi göra pengar på Sverige. Igen. Gick som bekant sådär mot Danmark. Vi minns alla varför. Mot Finland så var det som att kliva in på en bank utan vare sig personal eller dörrar. Och jag gör samma spel här som där. Sverige vinna och hålla nollan. Den raka ettan och hcp -1,5 betalar alldeles för dåligt så den här varianten känns allra bäst.

Isländskorna känns precis som Finland absolut bäst bakåt, även om jag bara sett en och en halv match med laget. Kan säkert streta emot en del med ett kompakt försvarsspel. Ett försvarsspel som kommer att gå ut enormt över den offensiva delen. Island vet så klart att dom inte rår på detta svenska lag genom att spela 3-3 och vinna på straffar. Ska dom dra matchen så långt så är det ett 0-0 resultat man måste rikta in sig på.
Saken blir ju inte heller lättare av att duktiga mittfältaren Hólmfrídur Magnúsdottír dagen till ära är avstängd och får sitta bredvid och titta.

Det här ska vara Sveriges mästerskap. Ska inte finnas ett enda land som kommer mer förberett än vad Pia Sundhage och hans armé är.
Island kommer att skapa väldigt, väldigt få klara målchanser. Kommer att få rikta in sig på ett freda målet när Sverige dundrar framåt. Så, det här vinner Sverige med nollan intakt bakåt. Det är bara så.

1,72 - taget!

holms - 21 Juli, 2013, 09:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Zigon - 2013-07-21 11:18:31

Pia Sundhage och hans armé;)