Speltips Frankrike - Danmark

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-07-22 20:30
Land: EM-kval
Liga: Liga
Odds: 1.67
Tips: Frankrike f t 2 mål
Kvartsfinaldags igen i EM. Frankrike mot Danmark drabbar samman på måndagskvällen. Spelar Frankrike först till 2 mål till 1.67 på William Hill.

Vridit och vänt på den här matchen och funderade länge på hcp-spel då jag tror att Frankrike kommer vinna rätt lätt. Men kvartsfinal är kvartsfinal och danskorna kan säkert streta emot lite grann. Jag har däremot oerhört svårt att se Danmark producera två mål framåt mot detta urstarka franska lag, därför får det bli detta spel.

18.07.13 EUR France D England D 3 : 0
15.07.13 EUR Spain D France D 0 : 1
12.07.13 EUR France D Ryssland D 3 : 1

Frankrike är det lag som imponerat kanske mest i gruppspelet och är mångas favoriter till titel. Majoriteten av spelarna kommer från Lyon och känner varandra mycket väl. Marie-Laure Delie, den mycket duktiga forwarden som gjorde två mål i premiären mot Ryssland, avstod söndagens träning och är tveksam till start. I övrigt inga avbräck.

Danmark imponerade som bekant spelmässigt i första matchen mot Sverige, men frågan är om det inte var Sverige som var dåligt. Lik förbaskat borde ju Sverige nämligen ha vunnit ändå. Danskorna spelar en okej, rätt teknisk fotboll och man rullar boll rätt bra på mittplanen. Framåt saknas det dock spets och när motståndet är bra har man problem att få till riktigt vassa lägen.

Danmark i gruppspelet:
Danmark D Finland D 1 : 1
Italien D Danmark D 2 : 1
Sverige D Danmark D 1 : 1

Int ens mot Finland lyckades danskorna peta in två bollar. Man har gjort det i några träningsmatcher, men om vi kikar på Algarve Cup, vilket ändå får betecknas som någon form av tävling, blev man nollade av Tyskland, Norge och Japan.

Senast dessa möttes var 2007 i Algarve Cup. Då vann visserligen Danmark med 4-0, men fransk damfotboll har utvecklats enormt sedan dess, så den matchen känns inte alls relevant.

Ett Danmark som säkert kommer försöka spela sitt spel och inte bara parkera bussen kommer bli ett lätt byte för Frankrike. Allt annat ser jag som en jätteskräll. Att Frankrike gör två mål är väldig troligt, att Danmark gör två mål är inte troligt, därför blir det här dagens spel. HCP betalar bättre, men med detta spel garderar vi oss mot forceringsreduceringsmål i slutet och defilera in i mål/bara bevaka ledningsutveckling från Frankrikes sida. Med eller utan Delie så tror jag dock det blir minst två mål framåt.

@nokkan21 på Twitter.
Spela på Frankrike - Danmark hos William Hill
Spela nu
Polsater - 21 Juli 2013 - 22:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: