Speltips

Speltips Daugava Daugavpils - Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-23 18:00 Spela här

Speltips Daugava Daugavpils - Elfsborg
Land: CL-kval Liga: CL-kval
Odds: 1.775 Speltips: Asian u 4
2013-07-23 18:00 Daugava Daugavpils - Elfsborg Asian u 4 1.775 Polsater

För andra gången på fem dagar gör jag det jag aldrig trodde om mig själv - rekar ett underspel. I fredags var det u2,5 i Bundesliga II, vilket såg bra ut då det stod 0-1 i 83:e. Två snabba pytsar och det sket sig- så var den fredagen förstörd. Nu spelar jag asian u4 mål till 1.775 på bet365 . Det är Daugava- Elfsborg vi snackar om. Pengarna tillbaka på fyra mål, vinst på tre eller färre.

Första matchen vann ju boråsarna med 7-1 och det är naturligtvis avgjort. Undertecknad såg inte matchen, men jag pratade med Daniel Mobaeck, som gjorde sina första tävlingsminuter för året, efter matchen.
– Vi borde hållit nollan, det var inte allsvensk klass på motståndet alls, sa han då.

Det sagt av en mittback som kliver in och gör sin första match för året.

Nu ska alltså Elfsborg spela i Lettland på en rutten gräsplan. Vanliga rullet på konstgräset i Borås kommer man alltså inte kunna få till. Samtidigt är letterna inte tillräckligt bra för att hota Elfsborg heller.

Truppmässigt lämnar Elfsborg Anders Svensson, Lasse Nilsson, Henning Hauger och Jon Jönsson hemma bland sömmerskorna i Borås.
– Då vi har ett intensivt spelschema framöver har vi valt att låta några spelare som under senaste tiden har haft medicinska bekymmer att vara hemma och träna och ta hand om sina kroppar på ett bra sätt. Anders Svensson, Lasse Nilsson, Henning Hauger och även Jon Jönsson har alla haft en del krämpor och är därför kvar hemma. Det är ett bra tillfälle att gå runt på alla våra spelare då det nu kommer tätt med matcher, säger Lennartsson till Elfsborgs hemsida.

Låter enligt mig som att vi kommer få se ett reservbetonat Elfsborg som ska ut och stångas. Kommer naturligtvis märkas kreativitetsmässigt offensivt. I kombination med ruttet naturgräs som underlag och ett hemmalag som inte kommer vilja bli förnedrat igen, den här gången på hemmaplan, så känns det som att under fyra mål är ett mycket bra spel i kväll.

Elfsborgs trupp:

Kevin Stuhr Ellegaard, Abbas Hassan
Johan Larsson, Stefan Larsson, Andreas Klarström, Sebastian Holmén, Daniel Mobaeck, Tom Söderberg, Anton Lans, Martin Andersson
Stefan Ishizaki, Viktor Claesson, Niklas Hult, Joachim Jörgensen, Simon Hedlund, Marcus Rohdén,
James Keene, David Elm, Mohamed Bangura


För att sammanfatta: Ett Elfsborg som kommer rotera och som dessutom inte har något att spela för direkt på en dålig plan. Tror inte att laget kommer göra särskilt mycket mål. Visst kan man tycka att reseverna ska vara extremt hungriga när de kommer in, om nu så skulle vara fallet, finns kunnandet att göra fler än tre mål i en match? Jag utgår från att Elfsborg inte kommer bjuda på mycket bakåt då kunnandet hos letterna är för dåligt helt enkelt.

Att det enligt SMHI ska ösa ner regn hela dagen gör inte planen mer lättspelad heller. Tycker det talar för underspelet ännu mer.

Underspel är något av min hatkategori inom betting, men idag spelar jag detta till medelinsats.

@nokkan21 på Twitter

Polsater - 23 Juli, 2013, 09:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!