Speltips

Speltips Gimeno-Traver - Wawrinka

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-07-24 17:00 Spela här

Speltips Gimeno-Traver - Wawrinka
Land: Schweiz Liga: ATP Gstaad
Odds: 1.90 Speltips: Gimeno +4,5
2013-07-24 17:00 Gimeno-Traver - Wawrinka Gimeno +4,5 1.90 Poldan

Provar en ”fuling” idag. Spelmarknaden tycks ignorera Daniel Gimenos vinst mot Kenny De Schepper i första omgången. Helt riktigt, egentligen, han ska slå Kenny enkelt på grus, och det gjorde han. Inga konstigheter.

Vad som däremot är intressant är att Stanislas Wawrinka väldigt sällan presterar på hemmaplan. Han har spelat huvudturneringen sedan 2004 och har sedan dess aldrig vunnit en match med större marginal än 4 games. Inte något. Då kan jag säga att han mött betydligt sämre spelare än Daniel Gimeno-Traver.

Det är svårt att säga vad det beror på, men Wawrinka har problem när förväntningarna är för höga på honom och pressen för stor. Det vet alla som följt Davis Cup. Hade Stan presterat där så hade Schweiz kunnat titulera sig bästa tennisnationen i världen ett par gånger. Dessa utmärkelser skiner dock med sin frånvaro.

Det ska dessutom sägas att spanjoren är inspelad på grus. Han fick en perfekt uppvärmningsmatch mot en väldigt grussvag De Schepper medan Stan inte spelat tennis sedan Wimbledon och visst, han kanske går in och dominerar som under inledningen av grussäsongen, men det känns långt bort.

Alltså, 17 spelade matcher i Gstaad, en semifinal, fem sortier i första omgången – där motståndarna nästan varje gång varit underdogs.
Det känns helt tänktbart att spanjoren kan stå emot här. Wawrinka kan behöva några games för att komma igång.

+4,5 på Daniel Gimeno-Traver ger 1,90 på bet365

Poldan - 23 Juli, 2013, 23:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!