Speltips

Speltips Atletico MG - Olimpia Asuncion

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-25 02:30 Spela här

Speltips Atletico MG - Olimpia Asuncion
Land: Sydamerika Liga: Copa Libertadores
Odds: 1,775 Speltips: Över 4.5 Hörnor HT
2013-07-25 02:30 Atletico MG - Olimpia Asuncion Över 4.5 Hörnor HT 1,775 Thequickest

Atletico MG - Olimpia Asuncion
Final Copa Libertadores Match: 2:2
Arena: Mineirão, Confederations Cup arena belägen i Belo Horizonte

Domare: Wilmar Roldán (Colombia) 33 år gammal blev Fifa domare 2008 har dömt Liga Postobón sedan 2003. Wilmar dömde 3 matcher i Copa America 2011, varav 2 gruppspelsmatcher och 3:e prismatchen mellan Peru och Venezuela. Han är en av 52 kandidater som har chans döma VM 2014 i Brasilien. Upp till bevis hur man klarar av trycket ifrån 60000 brassar på läktaren. Wilmar har dömt 5 gruppspelsmatcher och 1 åttondelsfinal i årtes turnering innan denna final.

Olimpia vann hemmamatchen med 2-0 efter ett sent mål av Pittoni i den 94:e minuten.

Tid: 02:45 25/7 2013

Nu där det dags för ett avgörande i Copa Libertadores mellan Brasilianska Atletico och den Paraguyanska jätten Olimpia. Olimpia har ett bra resultat att gå på. Det finns bara ett sätt för MG, Full fart framåt. Det är de två lagen som har imponerat mest av alla i årtes upplaga, att MG skulle nå final känndes ganska klart efter deras inledning i gruppen. Olimpia har växt och gjort det bra men absolut en skräll på förhand att de skulle nå final. Olimpia är en av de största klubbarna i Paraguay med bland annat 3st vinster i Copa Libertadores gennom åren, senast 2002. För några år sedan var de rejält på dekis, men fick fram/värvade några bra spelare i Pablo Zeballos, Vladimir Marin och Luis Caballero. Laget växte upp till den storklubb man är och började dominera på nytt i den inhemska ligan. I nutid är man inte lika dominanta som för några år sedan men med i toppen av deras liga. De tre spelarna finns inte kvar i laget.

Atletico MG har en bra trupp med Diego Tardelli, Jo, Ronaldinho, Bernard, Gilberto Silva och Guilherme. Offensiven är inte att leka med hoppas på att de fyra först nämnda får spela ifrån start. Richarlyson är avstängd i MG. Atletico MG får se upp med Olimpias Fredy Bareiro, Juan Manuel Salgueiro och Juan Carlos Ferreyra.

MGs Skytteliga: Tardelli 6 mål, Jo 6 mål, Ronaldinho 4 mål och Bernard 4 mål.
Olimpias Skytteliga: Bareiro 5 mål, Salgueiro 5 mål och Ferreyra 4 mål

Bernard säger i ett pressmeddelande: Jag kommer ge 100% på den här matchen. Vi har chansen att skriva historia och möjlighetan är stor. Jag hoppas vi får med oss publiken (60000) och att de blir den 12:e spelaren på torsdag. Gör vi första målet kommer vi få styrka som kan hjälpa oss att vinna Copa Libertadores.

Atletico är relativt hörnglada på hemmaplan medan även Olimpias matchen brukar innehålla en del hörnor. MG kommer att ösa på ifrån start och skapa tryck mot Olimpias mål. Hörnor lär då uppstå och skulle MG få in ett mål i början av matchen bör det inte påverka hörnorna så mycket. MG måste fortsätta att jaga fler mål. Bernard är bra på att fixa hörnor på sin kant. Över 4.5 hörnor i ht är det som liras till 1.775. MG brukar klara linan på över 4.5 hörnor i ht på hemmaplan.

Thequickest - 24 Juli, 2013, 00:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!