Speltips

Speltips Sverige-Tyskland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-24 20:30 Spela här

Speltips Sverige-Tyskland
Land: Internationell Liga: Dam-EM
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2013-07-24 20:30 Sverige-Tyskland BLGM 1.80 RalleArvid

Holms har redan täckt den blågula ettan ikväll och jag är, om en kanske lite mer försiktig, så lika hoppfull som honom om att vi går vidare till final från denna drabbning. Det finns dock inget större värde i att jag repeterar vad han redan bidragit med så jag hittar ett annat spel angående samma match.

Tyskland har inte alls imponerat i denna turnéring, framförallt inte offensivt, men det är iofs inget ovanligt varken på dam eller herr-sidan. På något jävla vänster lyckas de enda smyga sig vidare långt i varje turnering. Sverige har däremot, förutom öppningsmatchen, verkligen levererat offensivt.

Sverige har gjort 13 mål på 4 matcher i denna turnering och jag ser absolut ingenting som talar för att man inte lyckas göra mål ikväll heller. Tyskland har visserligen bara gjort 4 mål i turneringen och gått mållösa från två av sina möten, men det finns annan statistik som även är intressanta att ta del av.

Jag håller verkligen med Holms om att en hel del tunga namn saknas och att det som sagt varit knackigt i offensiven så här långt i turneringen för Tyskland. Men 1991 var senaste gången Tyskland inte gjorde mål på Sverige, sedan dess har 16 matcher spelats lagen emellan och bara en enda match i OS av dessa har Sverige lyckats hålla nollan mot Tyskarna över 90 minuter (där Tyskorna sedan gjorde två mål i förplägningen).

Dessutom kom Tyskorna in till turneringen med 11 mål på fyra matcher och det faktiskt mot nästan uteslutande kvalitativt motstånd.

0-0 taktiska matcher i gruppspelet där Tyskorna bara cruisar på resultat är över, nu möter man ett Sverige utan handbroms och man kommer vara tvungna att satsa framåt för att inte åka ut mot värdinnorna. Låt oss verkligen hoppas att Sverige drar det längsta strået, det finns det verkligen goda anledningar att tro, men nästan lika goda anledningar finns det att tro att båda lagen gör mål och att det blir en trevlig tillställning.

1.80 på bet365 för Båda lagen att göra mål är helt klart värt att testa.
2.05 för Över 2.5 mål på bet365 är taget även det.

Lycka till lads, eller girls kanske jag ska säga!?
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 24 Juli, 2013, 10:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Vessige - 2013-07-24 14:06:21

Tycker ungefär tvärtom :) Ser värde i NEJ på båda lagen gör mål. Detta tror jag blir väldigt målfattigt. Sverige har gjort 5+4 mål mot Finland och Island. Man gjorde 3 mot Italien po åen kvart när allt funkade. Det 13e målet kom mot Danmark i premiären. Nu ställs man mot en målvakt och backlinje som är mkt bättre. 1 insläppt mål på 6 h EM-spel hitills säger en del om den defensiva styrkan. 1-0 till något lag ser jag som mkt troligt och det finns mkt spelvärt om man tror som jag. Under 1,5 mål, under 2,5 mål, båda lagen gör mål: NEJ