Speltips

Speltips Kaiserslautern v Ingolstadt

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-26 20:30 Spela här

Speltips Kaiserslautern v Ingolstadt
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2,40 Speltips: 1 -1,5
2013-07-26 20:30 Kaiserslautern v Ingolstadt 1 -1,5 2,40 holms

Fanns det något spelbolag i hela världen som inte hade Kaiserslautern som klar favorit att springa hem Bundesliga 2 den här säsongen?
Jag vet då inget på rak arm men om någon sitter på annan info så lyssnar jag mer än gärna.
Laget gjorde en bra försäsosong och har fyllt på laget med ett koppel av intressanta spelare däribland Marcel Greus, Ruben Jensen och Alexander Ring. Det två sistnämnda herrar vi känner från de nordiska ligorna.
Kvalplatsen från i fjol är inget alls man har i tankarna utan det är en direktuppflyttning som gäller. Det och ingenting annat

Man visade också i premiären när man bortabesegrade halvt svårspelade Paderborn med 1-0 att kvalitén finns. Visst, 1-0 är bara 1-0, men siffrorna speglade inte matchen alls utan "Lautern" var närmre både 2 och 3-0 än hemmalaget var en kvittering.
Unge mittfältaren Alexander Ring (HJK Helsingfors) visade vid ett flertalet tillfällen att han blir en nyttig kugge som kommer att göra stor nytta. Nära målskytt vid två tillfällen.

Ikväll hemmapremiär på ett kokande Frits-Walter och de röda jävlarna ska naturligtvis, med tanke på hur premiären såg ut, vara storfavoriter.
Gästerna Ingolstadt gjorde en slät figur i premiären när man HEMMA föll mot förra årets lindansargäng Erzgebirge Aue.
Och hade man det trassligt då, då det är ingenting emot vad som väntar den här kvällen när de hungriga röda jävlarna ska hälsa fansen välkomna för säsongen 13/14.

holms - 26 Juli, 2013, 09:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze - 2013-07-26 11:00:43

Rygg!