Speltips

Speltips Braunschweig-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-27 15:30 Spela här

Speltips Braunschweig-West Ham
Land: Europa Liga: Vänskapsmatch
Odds: 1.70 Speltips: Ö2.5
2013-07-27 15:30 Braunschweig-West Ham Ö2.5 1.70 RalleArvid

Braunschweig mot mitt kära West Ham I den tredje matchen på Tysklands-rutten för grabbarna från Östra London. Den första matchen är något av det mest smärtsamma jag någonsin upplevt och försvars- samt målvaktsspelet som bevittnades i 1-4matchen mot Mainz är något varken jag eller Big Sam någonsin vill uppleva igen.

Bättre var det senast då man -mot betydligt bättre motstånd dessutom- besegrade Hamburg med hela 3-1. Nu står ett nyuppflyttat Bundesliga-lag för motståndet och man är ju inte direkt kaxig i att försöka sig på någon 1X2-rek dels när man inte har svinbra koll på motståndarna, dels när man inte har hundraprocentig koll på vilken startelva som kommer matchas och dels då som jag sa tidigare när West Ham har varit lika imponerande som skamliga i sina två senaste matcher.

Vad jag tror vi kan vara ganska säkra på är dock en svängig match med ganska mycket chanser åt båda håll. Trots att man kom tvåa i 2 bundesliga förra säsongen släppte man i snitt in ett mål per match så nog finns det luckor att hitta för kontrings och inläggs-glada West Ham. Vi som följer Premier League vet ju samtidigt att West Ham inte direkt var kända för sitt precisa och klanderfria försvarsspel förra säsongen, framförallt inte utan för murarna på Upton Park-buren med 31 insläppta på sina 19 bortamatcher.

6 försäsongsmatcher (av mer eller mindre seriös karaktär) för West Ham så här långt och 5 av dessa har slutat över 2.5-linan. Braunschweig har visserligen varit något tightare i målfabrikationen hittils både i egen och motståndarnas kasse men imorgon tror jag det blir annorlunda. Både för West Ham är tämligen farliga när de väl sätter fart framåt men framförallt också för att West Ham är riktigt jävla svajjiga defensivt när motståndarna sätter fart. Utöver dessa faktum finns givetvis det sedvanliga då det handlar om träningsmatcher: mycket byten och Hawai-matchbild som standard

1.70x finns för Över 2.5 mål än så länge på internet. Hoppas dock fler spelbolag kommer ebjuda spelet snart och även med lite högre odds.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 26 Juli, 2013, 18:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!