Speltips

Speltips IFK Mariehamn v TPS

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-29 17:30 Spela här

Speltips IFK Mariehamn v TPS
Land: Finland Liga: Veikkausliiga
Odds: 1,95 Speltips: Ö 2,5 mål
2013-07-29 17:30 IFK Mariehamn v TPS Ö 2,5 mål 1,95 holms

IFK Mariehamn var för ett par år sedan en riktig kassako gällande underspel. I R&K:s begynnelse så tror jag att laget som mest under en säsong hade fyra raka 0-0 matcher. Trevliga tider. Om man inte hade som hobby att gå och titta på lagets matcher, vill säga.
Nu är det dock annorlunda. Man både gör och släpper in en hel del. Eller, framförallt så släpper man in en jäkla massa mål. Hittills 35 stycken. Det är man nämligen sämst på. Näst sämst? Superjumbon Jyvaskyla med sina 31. Det är siffror som säger en hel del.

IFK Mariehamn har också en hel del skadebekymmer, och så även på betydande försvarssspelare. Vilket inte alls gör något för det här spelet. Tvärtom. så klart. Många av de skador som drabbat laget den här säsongen är trassliga långtidsskador vilket så klart har gjort sitt gällande den tråkiga raden gällande baklängesmål.
Till den här matchen tillkommer inga nya spelare utan man kommer med samma trupp som senast förlorade borta mot Lahti med 2-1 (ö 2,5 mål).

Men. Till det kanske mest intressanta.
Lagen har möts två gånger den här säsongen. EN match i cupen - den andra i ligan.
2-2 i det första mötet. En månad senare, en fin dag i slutat av maj, 4-2 till Mariehamn.
Tio mål på två spelade matcher viskar om att det absolut finns potential för mycket mål även i en tredje match.
Sen ska det så klart spelas om det. Men förutsättningarna finns definitivt för att vi kan hämta hem de trevliga 1,95 på ett nytt överspel.

holms - 28 Juli, 2013, 20:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
PetterPee - 2013-07-29 12:48:37

Detta stämmer.. Dock lönar det sig att ta i beaktan att MIFK har skador i anfallet också (Orgill bäste målskytt 8 mål samt viktige De Assis 4 mål i Ligan). Dessa skadade sig mot Inter Baku 4.7 efter vilket MIFK har gjort endast 2 mål i 5 matcher.. Dessutom så är Petter Forssell även långtidskadad i MIFK. Så av MIFK 6 gjorda mål mot TPS så är 5 mål borta från laget idag (Orgill 3 mål, De Assis 1 mål och Forssell 1 mål)..