Speltips

Speltips Häcken v FC Thun

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-01 19:00 Spela här

Speltips Häcken v FC Thun
Land: Sverige Liga: Europa League
Odds: 1,85 Speltips: Ö 2,5 mål
2013-08-01 19:00 Häcken v FC Thun Ö 2,5 mål 1,85 holms

Häcken stod för två riktigt bra matcher mot Sparta Prag och det var i alla fall för undertecknad en större överraskning att man löste ett avancemang till andra omgången.
Nu ännu ett hinder som måste klassas som vassare, men det går ju trots allt inte att räkna ut Häcken som vi vet i sina bästa stunder kan rätt mycket.

FC Thun, alltså. Det är ett lag om något man skulle ha sett i sina tre första matcher i ligan den här säsongen. Målen har avlöst varandra, både framåt och bakåt. Tre spelade matcher hittills. En vinst 3-2. Och sedan två förluster 2-3 2-3. Det är vad jag kallar svängdörrar åt alla håll och kanter.
Faktum är att FC Thuns sju av de åtta senaste matcher har slutat över 2,5 mål. Ett offensivt inriktat lag med vissa brister bakåt. Spelar ett zonförsvar som inte alls tycks fungera för dagen. Skillnad vad gäller anfallsspelet.

Och det går ju inte att tjata mindre om det. Betydelsen av ett bortamål i dessa sammanhang.
Vissa hävdar att t.ex Elfsborg efter "bara" en 1-0 förlust i Glasgow har ett bra läge inför hemmamatchen nästa vecka. Jag hävdar den direkta motsatsen. Tror ju inte Celtic går mållöst. Och då måste boråsarna göra tre. Vilket i så fall får kallas en bedrift.
Nej, ett mål på bortaplan med dessa regler är nöten och det vet naturligtvis Thun om.

Två offensivt lagda lag. Två lag måna om ett bra resultat till returen.
Luktar över 2,5 mål, rätt lång väg, faktiskt ...

holms - 01 Augusti, 2013, 08:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!