Speltips

Speltips Qarabagh - Gefle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-01 18:00 Spela här

Speltips Qarabagh - Gefle
Land: CL-kval Liga: CL-kval
Odds: 2.75 Speltips: Q vinna/hålla nollan
2013-08-01 18:00 Qarabagh - Gefle Q vinna/hålla nollan 2.75 Polsater

Nu är det dags att glömma uppgjorda matcher och finnar som inte kan göra mål. Vända blad och så vidare.

Spelar i kväll Qarabag att vinna & hålla nollan mot Gefle i första omgången av Europa League-kvalet. 2.75 på bet365 känns bra.

I första omgången inledde Gefle med att förlora med 3-0 borta mot Anorthosis från Grekland.

Qarabagh har hållit nollan i två av sina fyra europamatcher i år. På de senaste tre åren har Qarabagh bara förlorat 1 match hemma av 9 i Europa League-spelet. Senaste laget att vinna här var Borussia Dortmund. I sex av tolv matcher har man hållit nollan. Totalt har man hållit nollan i sju av de senaste tolv matcherna.

Att komma till Tofiq Bəhramov Respublika stadion i Azerbadjan är fan inte lätt. Kapaciteten är drygt 30 000 ogästvänliga åskådare i sydvästra Azerbadjan. På grund av konflikt med Armenien spelar man sina hemmamatcher i Baku. Arenan lär dock bli välfylld då laget har ett stort stöd. Laget består mestadels av spelare från Azerbadjan, kryddat med ett par brassar.

Gefle då?
Laget påbörjade den långa resan mot Azerbajdzjan redan i tisdags kväll för att under natten, via Istanbul, ta sig vidare till Baku. Väl på plats har laget hunnit med att träna ett pass på matcharenan. Lantto saknas fortfarande.
1 Mattias Hugosson (mv), 2 Olof Mård, 3 Jonas Olsson, 4 Anders Wikström, 5 Zakaria Abdullai, 6 Pär Asp, 7 Alexander Faltsetas, 8 Simon Lundevall, 9 Johan Oremo, 10 Jakob Orlov, 11 Sive Pekezela, 14 Jens Portin, 15 Mikael Dahlberg, 16 David Fällman, 19 Marcus Hansson, 22 Emil Hedvall (mv), 24 Emil Bellander, 25 Joachim Adukor.

Formen sett till de senaste två matcherna är ju makalöst bra. Men nu kommer man till en ruskigt osexig och svår bortamatch mot en europarutinerad motståndare. Nu är det tredje tuffa matchen på en vecka och det har blivit mycket resande. Pelle Olsson är en slug man som ständigt överraskar, men här känns det som att Gefle kan åka dit med ett par bollar. Qarabagh är ju också medvetna om vikten av att hålla nollan intakt på hemmaplan och brukar inte bjuda på så mycket. Känns ändå som att Gefle inte kommer ha mycket anfallsspel här. Risken är väl att formstarke Lundevall kontrar in en balja m.h.a Dahlberg/Orlov. Men jag tror ändå inte det. Dessa östlag är extremt tuffa att möta borta och det är väldigt ogästvänliga platser att komma till. Den fegare plockar rak etta.

2.75 på det här känns väldigt bra. Det kommer jag spela med lite under medelinsats. En kaffepeng på 0-0 till 9 gånger pengarna får fungera som säkring. Den här jäveln jobbar vi in nu.

@nokkan21

Polsater - 01 Augusti, 2013, 09:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
svanlarn - 2013-08-01 17:11:50

Jag spelar qarabag -1,5 med hög insats.
Denna match blir omöjlig för Gefle och storstryk att vänta