Speltips

Speltips Matosevic - Raonic

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-08-01 21:00 Spela här

Speltips Matosevic - Raonic
Land: USA Liga: ATP Washington
Odds: 1,83 Speltips: Raonic -3,5
2013-08-01 21:00 Matosevic - Raonic Raonic -3,5 1,83 Poldan

Milos Raonic krossade i princip en formtoppad Samuel Groth genom att vinna över 90% av förstaservarna och närmare 60% andraservar. Australiensaren fick slita som ett djur för att hänga med och siffrorna skulle nog vara större än vad som visades.

Om Raonic varit en besvikelse i år så har Matosevic varit en gigantisk flopp. Han är i dagsläget rankad en bit över 80, men är, enligt mig, inte en av världens 100 bästa tennisspelare. Australiensaren har en svag serve. Om Raonic fortsätter som mot Groth förblir han obreakad och Matosevic spelstil bygger lite på att det breakas friskt i matcherna.

Om inte Matosevic servar fläckfritt vinner Milos i raka set. Jag har dessutom mycket svårt att se australiensaren vinna ett tiebreak mot en av tourens absolut bästa tiebreak-spelare.

1-1 inbördes där Matosevic vann när Raonic var färsk på CH-touren.

Nu börjar en ny fas för kanadensaren som återigen gjorde en dålig grässäsong och lär gå stenhårt för att plocka poäng i alla turneringar resten av året.

Matosevic har mött dåligt motstånd hittills. James Blake är så dålig att jag saknar ord och Davydenko har inte vunnit en match sedan dackefejden. Betydligt tuffare motstånd nu och jag tror det blir smörj utan att Raonic blir breakad.


Går nog att fiska in högre odds om man är kall oavsett så ska Raonic klarar den här linan.

Poldan - 01 Augusti, 2013, 10:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!