Speltips

Speltips Shef Utd-Notts

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-02 20:45 Spela här

Speltips Shef Utd-Notts
Land: England Liga: League 1
Odds: 1.95 Speltips: 1
2013-08-02 20:45 Shef Utd-Notts 1 1.95 RalleArvid

Nämen åååh, vad härligt att det äntligen drar igång här borta igen. Idag är det 32 grader varmt här i London och jag lovar er att temperaturen här på alla gator stiger ytterligare nu när det börjar närma sig Premier League-avspark.

Men än är vi inte där utan vi tar tag runt öppningsmatchen i årets League One. Det traditionella storlaget Sheffield United får harva vidare i lägre divisioner i jakten på återkomst till finrummen och förra året var man uppflyttningskandidater men räckte inte hela vägen fram. Man slutade dock 10 poäng och 7 placeringar före motståndarna imorgon, Notts, förra säsongen.

Notts har under försäsongen varit på turné i Finland av alla ställen och det har gått tämligen bra, oklart dock vilken status/kvalitet detta motstånd håller i jämförelse med ett tredjedivisions-lag i England. När man ställts mot starkare motstånd har det blivit två förluster och en oavgjord. Sheffield har hållit sig mer kring trakterna här i England och även om man inte har mött några Manchester Uniteds eller Chelseas så gick man obesegrade genom samtliga 6 matcher.

Givetvis svårt att tala om övrig form eftersom träningsmatcher är så långt ifrån en premiär i det brittiska ligasystemet man kan komma. Och det är väl också lite i just det faktum att det är premiär som reken hämtar ytterligare näring: urtaggade och vill visa inför hemmapubliken redan från start att i år är säsongen man ska ta klivet upp igen tror jag United har goda chanser att knipa detta.

Ytterligare lite info som förmodligen är i eventuella ryggares smak: På 8 försök har Svennis gamla fiasko-satsning Notts aldrig lyckats besegra Sheffield United.

1.95 för den raka ettan spelas och sätter därmed igång det brittiska ligaspelet, underbart!

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 01 Augusti, 2013, 19:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Cash-Is-King - 2013-08-02 13:36:09

Bra spel!!!

KennethK - 2013-08-02 08:40:10

Personligen bryr jag mig mycket mer om att få veta hur lagen värvat och vilka spelare som försvunnit. Hur ser skadeläget ut? Träningsmatcher i alla ära, men spelat man med bästa laget hela tiden, var det många byten i matcherna? Hur pass "satsade" motståndet?