Första matchen i League One spelas idag, och det är Sheffield Utd mot Notts County som gäller. Sheffield slutade 5a förra säsongen med 56 mål på 46 matcher. Notts County gjorde 61 mål på 46 matcher, och slutade på en 12e placering.

Vi har alltså två målglada lag på plan idag som båda spelat bra i försäsongen. Sheffield Utd har spelat 6 vänskapsmatcher, där har man 3 vinster och 3 oavgjorda, och i några av matcherna har man mött betydligt sämre motstånd (men släppt in mål ändå). I 4 av dessa 6 försäsongsmatcher så har det blivit BLGM.

Notts County har spelat 7 försäsongsmatcher, där har man 3 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. 5 av dessa 7 har slutat BLGM. Sammanlagt blev det alltså BLGM i 69% av dessa matcher, och med den siffran behöver vi bara ett odds på 1,45 eller högre för att gå plus i längden. Nu kanske ni tänker att man inte ska spela efter den statistiken enbart, men jag har mer.

6 (!) raka inbördes har slutat i BLGM, allt från 1-1 till 2-5 osv. Lagen har alltså en målrik historia, speciellt på Sheffield Utd's hemmaplan då samtliga 3 möten har slutat i BLGM där.

Två lag som nästan alltid gör mål möts idag, och med tanke på hur ofta båda spelar blgm hade jag väntat ett odds på 1,70 i alla fall, men nu får vi hela 2,00 på William Hill . Men jag skulle vilja säga att allt över 1,70 är riktigt spelvärt.

Matchstart: 20:45
Spel: Båda lagen gör mål
Odds: 2,00
Bolag: William Hill
Insats: Medel/tungt

Följ MrBwino @Twitter för fler rekar.

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip