Speltips

Speltips QPR v Sheffield Wednesday

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-03 16:00 Spela här

Speltips QPR v Sheffield Wednesday
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,80 Speltips: 1
2013-08-03 16:00 QPR v Sheffield Wednesday 1 1,80 holms

Fan helvetes jävlar. Jag brukar ha som princip att ALDRIG spela matcher från Championship under dubbla degen, jag hatar mig själv för att frångå det tänket idag. Men jag kan fan inte låta bli när min tipsetta att vinna den här serien hemma möter laget jag tror kommer att få lämna Championchip. Så, ja, fan. Vi kör väl ändå.

Sheffiled Wednesday. Klarade sig kvar med ett nödrop i fjol och truppen den här säsongen ser väl inte direkt bättre ut. Snarare tvärton. Det känns ju spontant som att Chris Kirkland mellan stolparna måste hitta en ny vår för att rädda kontraktet den här säsongen. Och som vi alla vet, det är ingen myt att det andra året är det svåraste.
Visst, det är ett par dagar kvar innan transferfönstret stänger, och det kan ju hända en del (även om jag knappast tror att det händer hos ugglorna), men som det ser ut nu - vem fan ska göra målen för Wednesday? Förra säsongen löste man alltså kontraktet i sista omgången. När det återstår en omgång den här säsongen, då tror jag inte ens att chansen kommer att finnas.

QPR. Detta QPR. Hade förra säsongen ett fantastiskt lag på pappret. I alla fall för att ligga där man låg. Det gick som bekant åt helvete och efter 0-5 smällen mot Swansea i premiären så hämtade man sig aldrig.
Börjar nu om i Championship med Harry Houdini från start på bänken. Även om den gubben inte är någon mästartaktiker så har han ändå egenskaper som gör att han kan få ihop saker och ting ändå.
Truppen är också tillräckligt bra för att för att någon av de två första placeringar ska kunna lösas. Det finns konkurrens överallt och de som får spela för dagen lär slita djuret för att bevisa att just han ska spela. Så som idag, till exempel när en del fixstjärnor kommer att stå bredvid.

Hoppades någonstans i min förvridna hjärna att vi skulle fått 2,00 i en premiär. Det blev 1,80. Men som sagt, tror bara QPR löser det här inför ett utsålt hemmahus.


holms - 03 Augusti, 2013, 08:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
plwf - 2013-08-03 08:10:13

@3.06 Betfair va de

plwf - 2013-08-03 08:06:59

Hänger med fast QPR -1! 2.88