Speltips FC Thun v Aarau

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-04 13:45
Land: Schweiz
Liga: Superligan
Odds: 1,70
Tips: Ö 2,5 mål
Överspelet BK Häcken v FC Thun löste sig till slut med att par snabba baljor i andra halvlek. Även om jag faktiskt trodde att spelet kunde vart i hamn redan i halvtid så gick det ändå vägen. Vilket trots allt är det viktiga.
Den reken byggde mycket på FC Thuns för dagen trassliga försvarsspel. Man har ett anfallsspel som allt som oftast genererar mycket mål. Men det är inte alltid till så mycket glädje då svängdörrarna bakåt ändå ser till att poängen uteblir.
Hemma i ligan har man nu tre raka 3-2 matcher. Varav två utav den är förluster. Rapporterna från alplandet säger att det zonförsvaret som praktiseras inte fungerar på någon nivå men att tränare Urs Fisher vägrar att göra några förändringar. Vilket vi sportspelare får tacka och bocka för.

Eller, en typ av förändring tvingas den gode fisken att göra. Mittbacken Lukas Schenkel fick kliva av tidigt mot Häcken senast och kommer inte till spel idag. Det är en förändring som naturligtvis inte gör det enklare att släppa in mindre mål än vad man tidigare gjort. Men som sagt, vi tackar och tar emot.

Motståndaren idag heter Aarau. Och där finns det sannerligen intressanta siffror att hämta från de senaste spelande matcherna.

4-2
4-2
3-1
8-0
1-2
3-3
2-2

Minns inte exakt vad jag skrev om FC Thun senast. Men det var något i stil med att de hade åtta av de nio senaste matcherna över 2,5 mål. Och som synes så har dagens motståndare sju raka som alla sprängt gränsen 2,5 mål. Och vid de flesta tillfällena med god marginal.
Förlust senast med 4-2 borta mot Grasshoppers där målchanserna avlöste varandra.
Jag ser inte riktigt att det skulle bli något annorlunda den här gången. I synnerhet den här gången, när FC Thun står för motståndet. Ett FC Thun med ett vasst anfallspel - men med sina svängdörrar bakåt. Nämner igen, tre raka 3-2. Det är siffror som inte ljuger.

Till sist. Apropå fisken. Tränaren. När man kliver in på FC Thuns hemsida och översätter allt till svenska, då döps laget automatiskt om till Tonfisk. Vilket man gärna får spela som idag. Jag ger fan i vilket, bara målen som vanligt trillar in som vanligt i bägge kassarna ...
Spela på FC Thun v Aarau hos Nordicbet
Spela nu
holms - 4 Augusti 2013 - 08:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Moneyline - 2013-08-04 08:53

Du är sent ute....

"Hazonaaa17 - 2013-08-03 23:21:47

Tips/Rek inför imorgon... Thun vs arau i schweiz (fotboll) Start 13:45.

Mina tips är över 2.5 mål och blg =) Lagen har spelat 3 matcher var denna säsong och thuns matcher har slutat 3-2 samtliga matcher där 2 är förluster och en vinst medans araus matcher har slutat förlust 3-1, förlust 4-2, och vinst 4-2 =) Målrika lag som släpper in mkt mål. Rygg med egen risk och lycka till"

Nä men bra att du skriver ut en rek om den så fler uppmärksammar den!
Själv kör jag även singlar på ö3,5 å ö4,5 men i mindre summor!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: