Speltips

Speltips Exeter-QPR

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-06 20:45 Spela här

Speltips Exeter-QPR
Land: England Liga: Capital One Cup
Odds: 1.65 Speltips: 2
2013-08-06 20:45 Exeter-QPR 2 1.65 RalleArvid

Premiäromgången i de lägre ligorna här är avklarad och nu börjar redan ett av de många cupspelen där klassiska matcher mellan lag från olika divisioner drabbas samman och där skrällarna alltid dyker upp på löpande band i alla omgångar, dock har jag hittat ett spel där jag är tämligen övertygad om att favoriten kommer hålla.

Exeter från League 2 tar emot titelfavoriterna från ett par högre nivåer, nämligen Championship-laget QPR. Båda lagen vann sina premiärmatcher (Exeter mot Bristol och QPR mot Shef Wednesday). Deras försäsonger indikerar dock att läget är lite olika i de båda klubbarna trots det.

Exeter har mött uteslutande ganska dåligt motstånd (undantaget Swansea där man förlorade med 2-0 och just QPR i deras första match där det blev oavgjort) men trots det blev det bara en seger. QPR mötte lite bättre motstånd och förlorade knappt mot Udinese (med 2-1) och vann bland annat mot Besiktas.

Nu är det ju inte säkert att QPR på långa vägar kommer ställa upp med det absolut starkaste laget men det är just i faktumet om deras trupp-bredd som jag tror att detta spel har goda möjligheter att sitta.

På bänken under premiärmatchen mot Sheffield fanns följande spelare: Austin, Derry, Dunne, Jenas, Murphy, Wright-Phillips och Yun Suk. Lägg dessa spelares antal Premier League matcher tillsammans och ni får förmodligen ett högre antal än samtliga klubbars spelare i hela Exeters division, League 2.

Senast lagen möttes i tävlingssammanhang så var det i samma turnering och även då på Exeters hemmaplan, resultatet? 0-5 till bortalaget från Västra London.

QPR är i grunden så pass mycket bättre än motståndarna i denna match även med en potentiell startelva där halva laget är utbytt från det starkaste laget och detta ska betyda att man ska kunna vinna denna match ganska komfortabelt.

Den raka tvåan finns till 1.65 på nätet (Pinnacle ) än så länge.
Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 05 Augusti, 2013, 18:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Moneyline - 2013-08-06 20:32:10

Rygg

trettonratt - 2013-08-06 13:55:15

Bra rek, klasskillnad!