Speltips Ldb Malmö v Sunnanå

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-06 19:30
Land: Sverige
Liga: Damallsvenskan
Odds: 2,00
Speltips: Hcp 0-3 1
Spela på Speltips Ldb Malmö v Sunnanå
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Hcp 0-3 1
Ja, det går ju inte att säga annat än att uppehållet kom oerhört lägligt för Sunnanå. I sista matchen innan uppehållet så ställdes man hemma mot Piteå. I en ren och skär jumbofinal.
Folk trodde väl att det på något sätt skulle kunnat bli en jämn tillställning. Med tanke på att det trots allt handlade om det sista laget mot det näst sista laget i allsvenskan.
Det blev det inte. Inte på långa vägar.
Piteå vann matchen med 5-2 (Sunnanå släpper alltså in FEM mot seriens näst sämsta lag - hemma) och det var väl den absolut sista chansen som försvann där. Nykomlingen Sunnanå har på elva spelade matcher endast tre inspelade poäng så det är förstås bara att ställa in sig på att börja om i elitettan nästa år.
Det mest intressanta i förlustmatchen senast är kanske inte att man släppte in just fem mål. Nej, det är istället faktumet att kassa Piteå kunde gjort ÄNNU större siffror. Jag citerar från Sunnanås hemsida nu:

"Det visade sig tämligen omgående att Piteå var det bättre laget för dagen. Den stora publiken, varav säkert ett par hundra från Piteå, fick se Piteå rinna igenom Sunnanås försvar gång på gång. Någon räknade till att Piteå hade inte mindre än nio goda chanser i första halvlek. Två mål fick de i utdelning"

Och vi beaktar det ännu en gång. Det handlade om en jumbofinal.

En match har man hunnit med efter EM uppehållet. En vinst i svenska cupen.
Wow, kanske någon tycker. Nu är dom på G.
Nej, det är dom inte alls. För segern togs efter förlängning. Mot Alvik. Division ett. Alltså ett lag från landets tredjeserie.

Hemmalaget Malmö gjorde i sin tur 13-0 på FC Hessleholm. Skönt att få trampa igång direkt och få känna på hur det är att dunka bollen i nät. Bland annat fem mål av Ramona Bachman.
Malmö gjorde 3-0 borta på Sunnanå. Nu hemma, då räcker det med att man löser minst en boll till för att det här fina spelet till dubbla degen ska vara i hamn.
Och, ja, gjorde Piteå fem - borta - då kan Malmö göra detsamma hemma. Det ska ju gudarna veta ...
Spela på Ldb Malmö v Sunnanå hos Nordicbet
holms - 5 Augusti 2013 - 20:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Moneyline - 2013-08-06 17:30

Ldb Malmö har tyresö i nästa match. Antingen vill dem få igång spelet igen efter EM-uppehållet eller så vilar en del spelare.
Troligen det första...

Jimmy - 2013-08-06 10:04

Hittar inte hcp på denna matchen på Bet365, har de inte hcp på damallsvenskan möjligtvis?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: