Speltips

Speltips Nishikori - Seppi

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-08-06 22:30 Spela här

Speltips Nishikori - Seppi
Land: USA Liga: ATP Montreal
Odds: 1,72 Speltips: Seppi +3,5
2013-08-06 22:30 Nishikori - Seppi Seppi +3,5 1,72 Poldan

Nishikori är ett väldigt osäkert kort just nu. Japanen har ett dussintal riktigt usla förluster i år – åtminstone om man aspirerar på en topp10-plats. Senaste matcherna har han förlorat mot en overkligt formsvag Baghdatis med 6-1,6-2, därefter blev det ett tappat set mot WC-spelaren Polansky i Montreal. För en månad sedan fick japanen stryk av just Seppi – i Wimbledon dessutom.

Han har lämnat återbud tre gånger senaste halvåret. Ryggsmärtor, utmattning och knäskador har legat till grund. Då är det kanske inte så konstigt att resultaten uteblir.

Nishikori spelade fullkomligt uruselt emot Polansky i öppningsrundan. Japanen blev breakad fem gånger av en spelare som är rankad 250 i världen. Han vann sjukt låga 56% av poängen i egen serve – med tanke på motståndet och underlaget är det nästan pinsam statistik.

Seppi var tyvärr inte mycket bättre. Han slog åtta dubbelfel under tre set och det var en stark bidragande faktor till att han blev breakad mot Rosol, men italienaren tog sig vidare och han måste göra en ordentlig plattmatch för att bli utspelad av Nishikori.

1-1 inbördes där Seppi vann senast i Wimbledon. Därefter har inte Nishikori gjort en enda bra match och han lever farligt idag.

Vi spelar Seppi +3,5 games till 1,72 @ bet365 och lägger även in ett rakt spel på italienaren till låg insats.

Poldan - 06 Augusti, 2013, 11:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!