Speltips Dancevic - Janowicz

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-08-07 21:00
Land: Kanada
Liga: ATP Montreal
Odds: 2,00
Speltips: Dancevic +1,5 set
Spela på Speltips Dancevic - Janowicz
Hämta din bonus på 500 Kr här
Spela på Dancevic +1,5 set
Det tycks som att kanadensarna höjer sig nu. Alla är vidare. Peliwo slog Nieminen (där jag hade Peliwo +5 som gjorde att jag skrev ovanstående rader om regler) Levine är vidare, trots en medioker match mot Malisse, Dancevic krigade ordentligt mot Lu och lyckades vända på steken. Raonic hade, något överraskande, inga större problem med Chardy och så hade vi högoddsaren Vasek Pospisil som slog ut John Isner.

Det tycks alltså som att hemmaspelarna är gångbara. Benneteau hade jätteläge att slå ut Janowicz som inte spelade särskilt dåligt, men hans humör gör att han hamnar i svackor. Dessutom har faktiskt inte polacken särskilt bra statistik på hardcourt. I år har Janowicz 4-4 på hardcourt med vinster mot högrankade Bolelli, Devvarman och Nalbandian. Han tappade två set mot Devvarman och ett mot Nalbandian och Benneteau. Förlusterna har kommit mot Baker, Almagro, Gasquet och Bellucci - inte särskilt imponerande om du frågar mig. Dessutom var han så otroligt nära att åka på stryk mot en iskall Benneteau i första omgången.

Dancevic har en aggressiv spelstil. Han spelar med ganska små marginaler och älskar att trycka till riktigt hårt när han få en andraserve emot sig. Med publiken och lite hjälp av Janowicz ska han absolut kunna hota. Kanadensaren har totalt sju challenger-vinster varav sex på hardcourt och tre av dessa i Kanada.

- Janowicz är överskattad på hardcourt
- Janowicz har tappat set i 7 av 8 hardcourt-matcher i år.
-Dancevic spelar på hemmaplan.
-Dancevic har 14-7 på hardcourt i år (om än på lägre nivå)

1-0 i matcher där Dancevic gav upp efter 7-6-5-3 ret.

Vi provar att dubbla degen på att Dancevic tar ett set.


EDITERAD 2013-08-07 09.53:33
Spela på Dancevic - Janowicz hos Sportingbet
Poldan - 7 Augusti 2013 - 09:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
köpenlott - 2013-08-07 10:13

Snyggt med Pospisil igår Poldan.. Hatten av :-) Fick honom till 5.40 i andra sets tiebreak. Satt ju jävligt långt inne men på något magiskt vis gick det ju hem. 5 ggr pregame var ju då ett riktigt jävla överodds :-) Var nere på dryga 3 ggr innan match så jag avvaktade ett livespel.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: