Speltips Vålerenga - Liverpool

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-07 19:00
Land: Norge
Liga: Träningsmatch
Odds: 1.97
Speltips: Liverpool Asian -1.25
Spela på Speltips Vålerenga - Liverpool
Få bonus på 1000 kr
Spela på Liverpool Asian -1.25
Länge sedan jag skrev här nu och vi ar en liten pause på den sida jag brukar skriva så tänkte jag kastar ut ett spel när jag ändå ska gå och se på matchen.
Sista matchen för Liverpool i uppköret för en ny säsong. Man har gjort det riktigt bra och det mesta har väl fungerat. Inte släppt in ett enda mål hittils och det får ses som sjukt starkt.
Dock är det inte jätte starkt motstånd man har stött på:
Preston: 4-0
Indonesien XI: 2-0
Melbourne Victory: 2-0
Thailand: 3-0
Olympiakos: 2-0

Rogers säger i intervju till norsk media att detta är en viktig match. Inte bara sportsligt för truppen, utan även för att Norge faktiskt har en av de största supportergrupperna för Liverpool utanför de brittiska öarna. Man vill ge alla valuta för pengarna, samtidigt som man fin justerar det sista.
Man ställer med en ganska bra trupp:

Jones, Enrique, Toure, Alberto, Gerrard, Aspas, Coutinho, Assaidi, Henderson, Coates, Downing, Spearing, Lucas, Mignolet, Allen, Borini, Sterling, Kelly, Flanagan, Ibe, Wisdom.
Hemma i England fick Daniel Agger, Martin Skrtel, Glen Johnson och Luis Suarez stanna av olika anledningar. Skador sägs det, men för Suarez del tror jag det handlar mer om dispyten om han ska få lämna Liverpool eller inte.

Vålerenga på andra sidan gräsmattan på Ullevål är mitt i sin säsong och gör det fan inte så bra som man hade hoppats. Hela Oslo var hypat till tusen och man trodde på guld och gröna skogar när Kjetil Rekdal skrev på för "Oslos Stolthet". Det har inte gått som man tänkt sig och man ligger på en 7e plats. Dock har man nu haft en bra period utan att förlora, men senast borta mot Tromsö spelade man bort sin 2-0 ledning till 2-2.

Kjetil går ut och säger man har en del spelare till förfogande i sin breda trupp till denna match, men om han kommer toppa laget så tror han inte det. Man har fokus på Tippeligaen och nästa match mot Start och denna match mot Liverpool är i första hand bara en "show" för publiken som betalar hissnande 823 norska kronor för att få se sitt älskade Vålerenga (eller Liverpool).
Vilket lag han ställer är inte helt avgjort ännu, men jag antar han tar med det mesta från truppen och ruljerar en del på de som är friska för att undvika skador.

Vålerenga spelade för någon vecka sedan en liknande match mot Barcelona.
Rekdal säger han vill ha samma show mot Liverpool och vi som såg matchen vet ju att den slutade 7-0 till Barcelona.
Jag väntar mig inte samma resultat här då Vålerenga är mer på G nu än de var då och Barcelona är ett bättre lag än Liverpool. Men jag väntar mig att Liverpool tar hand om denna match på ett bra sätt och visar att man verkligen vill något denna säsong. Dock ska fler spelare in i truppen säger man på sin hemsida. Men dags att göra det bästa av det man har så länge.
Vålerenga ska bara glida med i 93min och hoppas att kanske få göra hål på Liverpool och inte släppa in allt för många mål.

Spelet är lagt på Pinnacle, men fanns konstigt nog inte med på listan :)

För livespel och annat gott så kan ni alltid följa mig på Twitter: @RobertGustafss1

Nu jobbar vi in denna och lycka till vid rygg! "You never walk alone"

EDITERAD 2013-08-07 10.00:29
Spela på Vålerenga - Liverpool hos bet-at-home
dasgrosse - 7 Augusti 2013 - 10:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: