Speltips: Carlstad U v Karlslund

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-09 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 Norra Götaland
Odds: 2,00
Tips: 1 hcp 0-1
Carlstad hade inga större bekymmer att besegra Karlslund borta strax innan uppehållet. Och ja, det skriver jag trots att matchen bara slutade 1-0 genom ett väldigt sent mål av Simon Molander.
Karlslund sprattlade till i början av matchen i form av hemmalag och skapade fram en bra chans direkt, sedan hade Carlstad full koll på händelserna och när målet sedan kom så var det fullt logiskt.

Och det är ju inte bara där det gått tungt för laget från Örebros västra sida. Man har i skrivande stund den mindre smickrande raden som visar fem raka förluster och nu när man ligger näst sist i tabellen så var det också dags att agera. Agera eller se sig själva smälla rätt ner till division tre.
Man har också nu hämtat in två väldigt bra herrar i Dana Kuhi (BK Forward) och David Johansson (ÖSK) som kommer att lyfta laget, det är jag alldeles säker på.
Men! Ingen utav dem kommer till spel här. Dana Kuhi sägs vara sjuk och David Johanssons papper är inte klara ännu. Nu tror jag väl inte att man löst den här uppgiften ändå. Men chansen till ett bättre resultat med herrarnas medverkan, det hade så klart varit möjligt.

Carlstad United har inga fem raka förluster. Man har däremot två raka väldigt starka insatser mot Jonsered. Först pulveriserade man Göteborgarna hemma med 8-1(!!!) och sedan reste man söderut och vann 3-1 utan några större bekymmer.
Finns inga nämnvärda bekymmer alls till den här matchen. Man kommer med en stark trupp, endast en ytterback som saknas. Och då är det ett manskap som inför säsongen var tippat att vara med och slåss om seriesegern. Men det förstördes med ett jäkla målvaktsstrul under vårkanten, men kvalitén finns hur som helst. Vilket man om inte visat med bravur i de två senaste matcherna. Mot ett lag ovanför i tabellen.

Det luktar en betryggande etta lång väg, om du frågar mig ...
  Carlstad U v Karlslund
Spela på Speltips Carlstad U v Karlslund
holms - 9 Augusti 2013 - 08:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2013-08-09 14:10

Rygg !


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming