Speltips

Speltips Värnamo-Hammarby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-12 19:00 Spela här

Speltips Värnamo-Hammarby
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1.90 Speltips: 1X
2013-08-12 19:00 Värnamo-Hammarby 1X 1.90 janne

Vågar nog påstå att oddsättarna är helt ute och cyklar inför måndagens möte mellan Värnamo och Bajen. Allvarligt! Senaste mötet på Söderstadion slutade 1-1 och nu har Värnamo fördel hemmaplan mot ett Bajen som både behöver GPS och guide för att hitta motståndarmålet. 1X ger hela 1.90!!
Julen börjar tidigt i år.


Från Värnamos hemsida:
Efter en hel vecka utan spel är det återigen dags för match på Finnvedsvallen, denna gång mot Hammarby. Ett Hammarby som går lite knackigt och som för några veckor sedan bytte tränare. Det är numer förre damlandslagstränaren Thomas Dennerby som står som huvudtränare för Hammarby.
- Hammarby är i ett läge där det är stressat. Ett bra läge att möta dem och knäppa dem på näsan. Det är ett lag som inte är harmoniskt efter förlusten sist. Det är ingen större skillnad med nya tränaren, de spelar sitt 4-4-2 och kör sina inlägg, säger Sören

I förra veckan blev det även klart att både Alhjaji Kamara och Phathizwe "Phati" Sacolo spelar för IFK Värnamo i höst. Välbehövliga offensiva förstärkningar.
- Kamara inte helt spelklar än, men "Phati" är med i truppen. En bollbekväm spelare som löper mycket. Aggresiv i sitt spel. Kan spela på flera positioner.

SKADOR

- Anton Henningsson är skadad, men han kommer vara tillbaka under veckan. Spelarna är friska över lag och det är angenämnt att ta ut truppen inför matcherna nu, fortsätter Sören

TRUPP MOT HAMMARBY

Björn Åkesson
Tobias Andersson

Tobias Englund
Freddy Winsth
David Björkeryd
Martin Claesson
Johan Niklasson
Erik Ferman

Sebastian Göransson
Ahmed Awad
Alexander Vrebac
Elmin Kurbegovic
Carlos Gaete
Phathizwe Sacolo
Joel Löw
Durim Berisha

Pär Cederqvist
Dzenis Kozica

janne - 12 Augusti, 2013, 07:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!