Speltips

Speltips Huddersfield - QPR

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-10 16:00 Spela här

Speltips Huddersfield - QPR
Land: England Liga: Championship
Odds: 2.35 Speltips: 2
2013-08-10 16:00 Huddersfield - QPR 2 2.35 Mrjoker

Med 1 vecka kvar tills PL så är humöret på topp och man bara går och väntar , värre än ett barn på julafton som man så ofta brukar säga. Andra ligor har smygit igång och denna guldgruva Championship, som jag plusade enormt på ifjol startade förra helgen. Jag har ett långtidsspel på QPR som vinnare av serien och den känns mkt bra.

Vi kan konstatera att QPR tappat/släppt på lån osv bla Taarabat, Remy , Park, Mackie, Samba och flera. Alltså de bästa spelarna sett på pappret.

Detta tror jag dock den gode Harry har full koll på och vet att den truppen han har kvar absolut kommer slåss om seriesegern.

Man värvade in målmaskinen C.Austin och har kvar spelare som Zamora , Johnsson men framförallt en spelare som jag tror kommer blomma ut till en riktig stjärna iår . Junior Holliet.

I denna Andra omgång så möter man ett ganska mediokert huddersfield som förlora premiären mot Nottingham. Laget kan blixtra till och ibland göra bra insatser men har inget märkvärdigt lag.

Jag tror på QPR i matchen och i denna serie iår.

Spelen blir :

2 @ 2.35 hos bet365 och QPR över 1,5 mål till 2.25 vid bet365 ..

3/5 på båda!

Mrjoker - 09 Augusti, 2013, 11:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Haze - 2013-08-09 17:24:58

De har tappat många bra spelare iaf på pappret som du säger. Den spelaren som väger tyngst att tappa av dessa är nog ändå Remy. J.Cesar har inte lämnat än men kommer förmodligen göra det, så där tappar de otroligt mycket kvalité också. Men nu spelar de i Champinship och inte PL. Nu är de favoriter och ska kunna klara en uppflyttning direkt om allt faller på plats.

Championship är en svår liga men jag tror QPR fixar detta och jag kommer rygga den raka 2an