Speltips

Speltips Sheffield W v Burnley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-10 16:00 Spela här

Speltips Sheffield W v Burnley
Land: England Liga: Championship
Odds: 2,50 Speltips: Dnb 2
2013-08-10 16:00 Sheffield W v Burnley Dnb 2 2,50 holms

Det var en vecka sedan, i premiären av Championship, jag gick emot Sheffield Wednesday senast. Jag hade tankar på att göra det i tisdags när man mötte trötta Rotterham i Ligacupen, men lät dumt nog bli.
För som bekant så gick man på pumpen i premiären borta mot QPR, 2-1, (hemmalaget hade bud på mer) och nu senast alltså mot Rotterham, en division längre ned. Och då ska vi ha med i tankarna att Sheffield W ställde ett starkt manskap på banan. Underläge 2-1 i halvtid, byten gjordes för att försöka forcera in en kvittering, men det skapades ingenting utav värde. Vilket säger det mesta om Sheffield W den här säsongen. Förra säsongen klarade man sig kvar i sista omgången, den här säsongen tror jag inte ens man är med så länge.
Hur som helst en tung start på säsongen vilket alltså inte alls är förvånande då truppen är tunn och spetskvalitén inte slår i taket.

Idag är man relativt klara favoriter hemma mot Burnley. Och då känner jag att, ja, här måste vi försöka ta betalt.
Burnley fick inte heller vinna i sin premiär. Men man slapp i alla fall lämna gräsmattan helt tomhänt då matchen hemma mot Bolton slutade 1-1. Och då är det ett rätt vasst Bolton vi har att göra med 13/14.
Sedan fick man åka och enkelt städa av York i Ligacupen, vilket var en perfekt lottning för att tugga igång maskineriet än mer. 4-0 på Burnleys pluskonto och det var naturligtvis aldrig någon fara.

Burnley har en helt skadefri trupp sånär som på backen Micheal Duff. Annars har coach Sean Dyche allt att laborera med.

Sheffield Wednesday, som redan har en tunn trupp, i den har man en snubbe vid namn Jermaine Johnson som inte alls tyckte att det var speciellt kul att spela fotboll senast. Han klev helt enkelt fram till Ben Pringle och gav honom en dansk skalle. Pang boom! Resulterade i en tre matcher lång avstängning - med start här.
Känns ju som om allt inte riktigt står rätt till. På flera plan där. Både personligt och klubbmässigt.

Så här. Jag tror inte Burnley förlorar det här. Men det handlar trots allt om en tvåa i Championship, så jag vågar inte gå på raka ettan. Minimerar risken genom att spela DnB, vilket den här gången faktiskt betalar högre än Asian 0.

Trampa!

holms - 09 Augusti, 2013, 18:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Nubben - 2013-08-10 12:07:52

Måste bara säga att QPR hade kanske bara en eller två vassa chanser förutom målen , faktum är att She W tryckte tillbaka QPR stora delar av andra halvlek men kan hålla med om att spetskompitensen saknas. De var ju absolut inte utspelade eller underlägsna på något vis. tror på en jämn tillställning idag med uddamålsseger för hemmalaget. Käpma OLWS

KennethK - 2013-08-09 20:36:36

Det kan vara värt att nämna att Burnley har dålig ekonomi. Man sålde Austin dagarna innan premiären, Paterson och mittfältaren McCann har också lämnat laget. Det var bästa, näst bästa och fjärde bästa målskyttarna förra säsongen. Burnley spelade visserligen ganska bra fotboll mot ett blekt Bolton förra helgen, men nog syntes det att den offensiva kraften var sådär och i slutskedet fick de fokusera på att rädda en poäng. Det syntes inte minst då man bytte ut anfallaren Ings, lite märklig inställning på hemmaplan kan tyckas? Man letar en ersättare till Austin och det återstår att se vad som dyker upp. Kan inte bedöma vad prestationen mot York betyder, det återstår att se. Det är möjligt att ditt spel sitter utan problem, jag försöker bara göra reken mer objektiv. Du har bara fokuserat på Wednesday och deras svagheter. Då bör någon nämna att Burnley också har en tunn trupp, speciellt offensivt. Lycka till med spelet!