Gamla Upsala SK v Konyaspor KIF
Spel: Konyaspor KIF Över 1,5 mål @2,00 bet365

2. Konyaspor KIF 7-3-3 23-18 24p
…
5. Gamla Upsala SK 5-3-5 23-19 18p

GUSK tar emot Konyaspor på gräsmattan utanför mig. Ett otroligt starkt hemmalag mot ett otroligt formstarkt bortalag. GUSK levererar som bäst på hemmaplan där man har gjort hela 20 mål av lagets totala 23. Nu kommer givetvis storsegrarna mot bottenlag men man levererar trots allt. Den största faktorn till det stavas Andreas Josefsson. Med sina 6 mål och 6 assist är han utan tvekan den drivande motorn i Upsalalaget. Varför jag nämner honom är för att denna huvudspelare saknas i matchen mot Konyaspor. Tungt avbräck!

Konyaspor däremot har seglat upp till en fin andraplats. Det efter att man tagit 5 vinster och 1 oavgjord på de 6 senaste matcherna. På dessa matcher har man tryck in hela 16 mål, varav 6 av målen var borta mot serieledarna Huddinge i förrförra omgången. Mer om truppläget vet jag inte utan jag baserar mer på vad jag vet och hört från Gamla Upsala.

Gamlis IP brukar leverera en del hawaiiboll så jag tror defenitivt på en del mål här, även om vårmötet slutade 0-0. Upsala är ett helt annat lag på hemmaplan, men tyvärr brukar det öppna sig en del bakåt då. Spelar 2/5 units på Konyaspor Över 1,5 mål till 2,00 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip