—Ja, vad fan, man var ju nykter i morse men nu börjar det ordna upp sig!

Uttrycket som kommer från Berra i den fantastiska kultserien Sällskapsresan.
Programbladen har varit tomma, läktarna likaså men nu börjar det ordna upp sig!

Franska Ligue 1 drog igång igår med de två års senaste mästare som gjorde upp i form av Montpollier och PSG. Blev en rätt tråkig historia, men misströsta inte, idag ska den andra omgången av Ligue 2 avklaras. Ligan där de riktiga stjärnorna spelar! Elegansen har de lämnar hemma, kvar finns råhet och kärleken till sporten. Vi slipper både filmningar och nonchalans när vi tar oss an Frankrikes bakgård.

Hittar vi något guldkorn då?

Ja för den som följde klotterplanket igår såg att jag både och en två gånger spottade ur mig tips om eventuella målrika matcher. Så blev det också vilket 4/5 matcher där båda lagen gör mål visar. Sammanlagt blev det 13 mål på 5 matcher! Dessutom var två av dessa matcher klara innan spelarna gått in för halvtidsvila.

Därför tar vi en titt på dagens matcher.
Anser att chanser till BLGM är stor idag med.

Angers och Chateauroux har i dess 3 senaste möten klarat av att gör mål på varandra 1 gång. Kanske inte låter övertygande, men kollar man på Chateauroux 5 senaste matcher (ligan) har de stått för 9 mål ch släppt in 10. Ett lag som både gör mål och släpper till kan man säga.

Angers då? Ja de är favoriterna i denna match och bör ha stor chans att vinna men de är likt Chatea' ett lag som både gör och släpper in mål. På de 5 senaste matcherna har 9 mål gjorts och 7 släppts in.
De har dock tappat sin bäste spelare i den rumänske anfallaren Claudiu Keseru till Bastia. Tung avbräck men inget som kommer påverka detta spel nämnvärt.

Spel: BLGM - Ja
Odds: 2,00
Units: 7/10
Spelbolag: bet365
Matchstart:14:00

Spelar även BLGM i dessa matcher.
Dijon - Lens 1,83 9/10 u
Bastia - Nancy 1,83 7/10 u

Lycka till!


EDITERAD 2013-08-10 08.07:27

EDITERAD 2013-08-10 08.19:17

This is the stats tab
This is the post tip