Speltips Artem Laguta v Maciej Janowski

Sport: Speedway
Spelstopp: 2013-08-10 19:00
Land: Ryssland
Liga: SEC
Odds: 1,85
Tips: 1 (-1,5)
Artem Laguta (-1,5) v Maciej Janowski @1,85 Ladbrokes

Kan ju säga att raka ettan ligger på ca 1,20 hos andra bolag. Det som gäller är SEC som idag körs i Togliatti, Ryssland. En sak kommer vara säker och det är att ryssarna kommer vara glödheta på hemmaplan. Det här är Lagutas hemmaplan vilket ska gynna honom enormt mycket då han kan banan helt och hållet. Laguta kommer in som WC men kommer gå långt i tävlingen. Jag tror han absolut når final idag. Bör komma upp i 11-12p om han kör som han ska.

Janowski har kört på denna bana en gång tidigare, för ungefär ett år sen. Mer erfarenhet har han inte från banan. Han nämner inte så mycket om banan utan trycker mest på stämningen på arenan. Janowski levererar mycket bra i ligorna nu. Framförallt i England där han kör ruskigt bra. Men att gå från England till Ryssland kommer vara som dag och natt. Banan i Togliatti är lång vilket jag inte tycker gynnar Janowski som enligt mig är en mer teknisk förare. Banorna i England är korta. Han åker dessutom inte lika fort som Laguta gör idag.

Som sagt tror jag ryssarna kommer dominera här och Artem har stor fördel av hemmaplan. Tror absolut att han kommer ta mer poäng än Janowski idag. Spelar 3/5 units på Artem Laguta (-1,5) till 1,85 hos Ladbrokes
Spela på Artem Laguta v Maciej Janowski hos Ladbrokes
Spela nu
IB. - 10 Augusti 2013 - 13:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: