Artem Laguta (-1,5) v Maciej Janowski @1,85 Ladbrokes

Kan ju säga att raka ettan ligger på ca 1,20 hos andra bolag. Det som gäller är SEC som idag körs i Togliatti, Ryssland. En sak kommer vara säker och det är att ryssarna kommer vara glödheta på hemmaplan. Det här är Lagutas hemmaplan vilket ska gynna honom enormt mycket då han kan banan helt och hållet. Laguta kommer in som WC men kommer gå långt i tävlingen. Jag tror han absolut når final idag. Bör komma upp i 11-12p om han kör som han ska.

Janowski har kört på denna bana en gång tidigare, för ungefär ett år sen. Mer erfarenhet har han inte från banan. Han nämner inte så mycket om banan utan trycker mest på stämningen på arenan. Janowski levererar mycket bra i ligorna nu. Framförallt i England där han kör ruskigt bra. Men att gå från England till Ryssland kommer vara som dag och natt. Banan i Togliatti är lång vilket jag inte tycker gynnar Janowski som enligt mig är en mer teknisk förare. Banorna i England är korta. Han åker dessutom inte lika fort som Laguta gör idag.

Som sagt tror jag ryssarna kommer dominera här och Artem har stor fördel av hemmaplan. Tror absolut att han kommer ta mer poäng än Janowski idag. Spelar 3/5 units på Artem Laguta (-1,5) till 1,85 hos Ladbrokes

This is the stats tab
This is the post tip