Speltips Swansea - Manchester United

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-17 18:30
Land: England
Liga: Liga
Odds: 1.92
Speltips: 1X
Spela på Speltips Swansea - Manchester United
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1X
Väljer att reka denna redan nu då oddsen redan sjunkit en tiondel de senaste dagarna.

En tuff ligapremiär väntar de regerande mästarna. Swansea är redan igång med tävlingssäsongen och har hunnit köra över MFF med 4-0 i Europa League efter en mycket imponerande insats. Nya anfallaren Bony fick näta direkt och är precis vad Swansea saknade förra säsongen, någon som både kan komplettera och avlasta stjärnan Michu. I övrigt har Laudrup fått behålla samma trupp som gjorde det så bra ifjol, och har spetsat till den med ytterligare ett par nyförvärv från La Liga. Ser ljust ut med andra ord.

Desto dystrare hos "mitt" United då. Sedan Ferguson klev av i maj känns det som att precis allt som kunnat gå snett har gått snett. Har sett samtliga försäsongsmatcher och det har ärligt talat sett bedrövligt ut. Efter idel bleka resultat i Asien fick man nöja sig med ett X mot AIK som sedan följdes upp med ny förlust mot Sevilla hemma igår i en träningsmatch som man obegripligt nog lagt två dagar innan Community Shield mot Wigan. Formen hos spelarna känns tveksam, vissa har knappt gjort en minut på försäsongen (Chicharito, Valencia) och Moyes spelsystem (vad det nu går ut på?) verkar inte ha satt sig än. Silly Season kan endast beskrivas som ett praktfiasko där Moyes stängt ögonen när han borde haft dom öppna och vice versa. Inga nyförvärv in, inga på gång i skrivande stund utan det mesta har istället handlat om att tvinga kvar en Wayne Rooney som inget hellre vill än att lämna klubben. Mycket som stör både klubben och spelarna med andra ord, och jag tror att det kommer ta tid för spelet att sätta sig. Om det gör det.

Fjolårets möte mellan ett då svagare Swansea och ett United, då i praktslag, slutade 1-1. Som jag ser det har Swansea ännu bättre chans i år, och nog ska man väl klara minst en poäng i premiären på ett kokande Liberty Stadium? Tycker 1.92 är ett mycket bra odds på det!

Lycka till!


Spela på Swansea - Manchester United hos Unibet
Nico - 10 Augusti 2013 - 22:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DrTehrani - 2013-08-16 15:05

Rygg eller kanske ett X bara? bra rek

Raz - 2013-08-13 06:57

Mycket bra rek faktiskt! Eventuell rygg på denna.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: