Speltips

Speltips Man Utd-Wigan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-11 15:00 Spela här

Speltips Man Utd-Wigan
Land: England Liga: Community Shield
Odds: 1.85 Speltips: BLGM
2013-08-11 15:00 Man Utd-Wigan BLGM 1.85 RalleArvid

På jakt efter 7:e raka reken och det passar mig utmärkt att det idag är dags för säsongens första tävlingsmatch med Premier League-lag inblandat. Dock bara ett Premier League i Community Shield i år eftersom Wigan glädjande nog vann över City i FA-cup finalen och även ännu mer glädjande nog äntligen åkte ur det engelska finrummet.

Wigan spelar nu i Championship vilket innebär att de redan fördelsaktigt kommit igång med sin säsong, dessutom har man gjort det riktigt imponerande med en 4-0 seger på bortaplan mot Barnsley. Inga problem i truppen sedan dess utan tvärtom eftersom duktiga James McClean något överraskande klivit ned en division till Wigan.

Manchester United då? Ja, givetvis ska man vara favoriter men både mycket och ingenting har ju hänt i laget kan man säga. Mycket har hänt i det att spelare har slutat, spelare vill bort och David Moyes gör sin första säsong. Ingenting har hänt i det att man inte fått loss några av de spelare man desperat velat ha.

Jippo-turnén United har varit ute på har inte bevisat att man står där man vill stå, inte så konstigt dock med tanke på spelarnas inställning många gånger men en sak har bevisats: man har både gjort och släppt in många mål. Wigans försäsong och premiärmatch i ligan visade att man precis i enlighet med sin nya tränares strategi är starka bakåt och fokuserar på defensiven.

Idag tror jag inte att det blir någon hållen nolla för Wigan mot Manchester United och jag tror heller inte i slutändan att det blir någon titel för Wigan idag men jag är tämligen övertygad om att Wigan lyckas göra ett mål bakom ett svajjigt United som inte spelat tävlingsmatch på länge och där väldigt mycket är oklart för tillfället.

Förutom harmoni i Wigan, fördel iom form och påbörjad säsong så talar ju givetvis Manchester Uniteds grundläggande kvalité och matchens lite mindre seriösa karaktär trots att en titel står på spel att det blir en öppen och chansrik match.

1.85x på nätet för Both teams to score, det är helt klart värt att testas.

Lycka till lads!
Twitter:@RalleArvid

RalleArvid - 11 Augusti, 2013, 09:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
macKied - 2013-08-11 12:19:59

finns till 1.91 @Betsafe för dom som fortfarande inte lagt. :)