Grzegorz Walasek (+0,5) v Andreas Jonsson @1,90 Nordicbet

Hammarby tar ikväll emot Smederna. Här är Nordicbet ute och cyklar i vanlig ordning. Här tror dem att Artem Laguta ska för hemmalaget men han kommer inte till start ikväll. Detta leder till R/R i Hammarby vilket ger alla förare chans till ett extra heat. Mest givna föraren är såklart Walasek som då lär komma upp i 6 heat om han kör som han ska. Plockade hela 17p borta mot Smederna i första mötet.

Vi spelade emot Jonsson för en vecka sedan med framgång. Han har som sagt kommit tillbaka från skada. Han tar sina poäng som han ska men är inte riktigt där uppe bland heatsegrarna heat efter heat. Han lär som vanligt hamna runt 8-10p men inte mer. Kan inte se att han har farten som behövs på Gubbängen.

Jonsson åker i väst nummer fem vilket innebär något lättare heat på pappret men Walasek har R/R vid sin sida. Jag räknar med att Walasek kommer en bit över tvåsiffrigt och då ska (+0,5) räcka. Jag tycker linan är helt fel och borde vara åt andra hållet fast med större handicap. Spelar 3/5 units på Walasek (+0,5) till 1,90 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip