Speltips Luleå-Hamburg Freezers

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2013-08-13 19:00
Land: Sverige
Liga: European Trophy
Odds: 1,67
Speltips: 1
Spela på Speltips Luleå-Hamburg Freezers
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Min comeback efter semestern blev lyckad då IFK Uddevalla (1,70) vann överlägset.
Nu börjar hockeysäsongen i och med European Trophy.

Kort om ET:
Fyra grupper - öst, väst, nord och syd - med åtta lag i varje grupp som möter varandra en gång. Dessutom får alla lag en extra "derbymatch" i gruppen, i Luleås fall Oulon Kärpät från Uleåborg.
Gruppettorna går direkt vidare till slutspelet i Berlin, dit arrangörsklubben Eisbären Berlin är direktkvalificerad.
Den bästa grupptvåan går också till slutspel. Skulle Eisbären Berlin vinna sin grupp (norr, samma som Luleå) går de två bästa grupptvåorna till slutspel.
Slutspelet spelas 19-22 december.


Luleå inleder mot Hamburg Freezers hemma ikväll och då är det slut på det sociala roterandet. Så här skriver tidningen i Luleå:
- Vi kommer att spela med bästa laget, säger Luleåtränaren Jonas Rönnqvist.
I dag börjar Luleå Hockey sin resa för att försvara fjolårets mästartitel i turneringen European Trophy. Under säsongens två första träningsmatcher har Luleås ledarstab vilat tongivande spelare, dels för att de varit småskadade, men också för att de nya spelarna ska få chansen att komma in i spelsystemet.
- Vi kommer alltid att spela med bästa laget. Nu börjar matcherna gälla något, det finns ingen anledning att inte ha ambitionen att försvara guldet, säger Rönnqvist.
Inget mer vilande?
- Ja, nu är det ändå tävlingsmatcher. Sen har vi en bred trupp och behöver inte spela dem som är halvskadade, det kommer vi naturligtvis att utnyttja.
I kväll, under matchen mot Hamburg, är förhoppningen att alla de stjärnor som vilat under de två första matcherna - bland annat Linus Klasen, Niklas Olausson och Janne Sandström - ska vara med.
- Det är bara Robin Jonsson som med all säkerhet inte kommer att spela. Belissimo står, eftersom Rautio varit sjuk. Sen har vi lite småskavanker på vissa spelare, det är lite ljumskar som kan reagera olika på träning, men just nu ska alla andra kunna spela.

Ett i princip ordinarie Luleå vill inleda tävlingssäsongen med en rivstart och när vi bjuds på 1,67 (1,40 hos staten.....) på ettan mot ett svagt Hamburg (fjärde-femte rankat i tyska ligan, står 9 ggr pengarna att vinna mästerskapet) måste jag bara spela.
Hamburg har skador på Dimitri Kotschnew (rehabilitering efter knäskada) och Daniel Nielsen. Även löftet Ralf Rinke stannar hemma.
För er som vill ha upp oddset kan spela Luleå -1.5 mål till 2,20 hos bet365.

Mina spel: Luleå-Hamburg. 1. Odds: 1,67. Bolag: Betsafe. 3/4 units.

Spela på Luleå-Hamburg Freezers hos Betsafe
Spela nu
Jonas O. - 13 Augusti 2013 - 09:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
nocharity - 2013-08-13 11:53

Följer dig! :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: