Speltips Federer - Kohlschreiber

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-08-14 02:30
Land: USA
Liga: ATP Cincinnati
Odds: 1,80
Tips: Kohl +4,5

Roger Federers form är så pass opålitlig att jag tycker Kohlschreiber +4,5 är ett bra spel. Tysken hade en riktigt risig grässäsong och de allra flesta hade förväntat sig att han skulle gå långt i åtminstone en turnering - men en kvartsfinal i ATP Halle fick räcka. ¨

Roger Federer har gjort två bra matcher sedan Franska Öppna. Han har haft enorma problem mot Gilles Simon, Tsonga, Haas, Stakhovsky, Youzhny, Daniel Brands, Florian Mayer, Delbonis - inga motståndare som en normal topp10-spelare ska förlora mot under loppet av två månader.

Det är väldigt svårt att veta hur Federer känner sig nu. Det var trots allt två veckor sedan han förödmjukade sig själv i Gstaad och satte i stort sett hela sin värdighet på spel. Nu har han haft tid att spela in sig, men det är uppenbart att Federer gärna använder den tiden tillsammans med familjen istället för på träningsbanan.

Federer har 7-0 mot Kohlschreiber. De flesta matcherna har varit på gräs har Roger de senaste åren varit helt överlägsen. På hardcourt har de bara ett möte som sluta 6-2,7-6 till schweizaren.

Efter en dålig gräs- och grussäsong tycks Kohlschreiber hittat något nu på hardcourt. I säsongsdebuten fick han stryk mot Paire i en mycket jämn match och i första omgången av Cincinnati fällde han hemmaspelare Mardy Fish i raka set. En match där Kohlschreiber vann över 90% av förstaservarna.

Federers backhandreturer lär inte bli bättre över en natt. Kohlschreiber har nog siktet inställt på samma svaga punkt som resten av ovannämnda spelare som lyckats pressa Federer.

Kohlschreiber +4,5 provar till 1,80 hos betsson.
Spela på Federer - Kohlschreiber hos Betsson
Spela nu
Poldan - 13 Augusti 2013 - 12:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: