Speltips

Speltips England-Skottland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-08-14 21:00 Spela här

Speltips England-Skottland
Land: Internationellt Liga: Vänskapsmatch
Odds: 3.00 Speltips: X2
2013-08-14 21:00 England-Skottland X2 3.00 RalleArvid

Jag gick igår runt kvarteret där jag bor och såg en pub helt överfull med skottar i kilts, ölglas i handen (ännu fler i magen) och med hög samtalston. Två av dem promenerade med mig i 40 minuter för en liten guidad tur runt mitt norra London där vi bland annat kika in Emirates Stadium.

Varför nämner jag nu detta i en rek? Jo, för att de berättade att 25-30,000 skottar kommer att vara på plats imorgon på Wembley, och jag LOVAR er att de kommer höras mer än vad ”hemma”-fansen kommer göra.

Fördel Skottland vad gäller publiken alltså, vad gäller motivation? Oj, herre gud. Den här matchen betyder så mycket mer för Skottland än för England att ni knappt kan förstå det ens om ni bott här i Storbritannien i ett par år.

Klassen har ju givetvis England men med sin största stjärnspelare helt ur matchform och kanske inte ens på planen samt med en trasslig situation utanför planen så är jag osäker på hur harmonin i truppen är, dessutom är ju knappt en enda spelare i ordentlig matchform.

Nu är ju kanske inte just den skillnaden jättestor lagen emellan men faktum är ändå att de flesta av spelarna i den skotska truppen bör vara i bättre matchtempo än vad engelsmännen är, både tack vare liga och champions league-säsonger som är påbörjade tillskillnad från Premier League här i England.

Formen då, ja, alltid svårt att säga vid sådana här tillställningar och svårt att veta vad tränarna väljer att fokusera på. England har tre raka utan seger men dessa tre har varit tämligen tuffa. En match som jag finner väldigt intressant och väljer att dra växlar av är dock Irlands-matchen hemma som slutade 1-1. Exakt samma förutsättningar och jag ser stora möjligheter att det slutar med exakt samma halvskräll. England storfavoriter men Irland långt mer motiverade och det betyder extra mycket just i vänskapsmatcher.

Skottland har haft det tufft på senaste, egentligen under ett par år men man ser ut at vara på en liten uppgång och senaste segern borta Kroatien var överraskande och tyder kanske på att vändningen har påbörjats.

Senaste mötet lagen emellan vann Skottarna och man har faktiskt två segrar, en oavgjord och två förluster på de fem senaste. England är på tok för stora favoriter enligt mig i denna match om man väger in alla parametrar och inte bara tittar på trams som ranking och liknande.

3.00x för X2 hos bet365 är ett drag som jag tycker alla gör rätt i att testa.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 13 Augusti, 2013, 22:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
fjall - 2013-08-14 15:06:03

Blgm? 2,10!

RalleArvid - 2013-08-14 11:28:30

Tilläggas bör att England måste vinna för att bli seedade till ett eventuellt VM-gruppspel nästa sommar. Min rek står dock absolut kvar trots detta av ovan givna anledningar.