Speltips FC Assyriska v Latorps IF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-08-16 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 4 Örebro
Odds: 1,80
Speltips: 1
Spela på Speltips FC Assyriska v Latorps IF
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Jag var lite inne på att FC Assyriska kanske kunde gått på plumpen i den första matchen efter uppehållet. Dåligt med träning och en koppel av spelare fortfarande på semester. Och en trasslig bortamatch på en torr och hård gräsmatta i Brickebacken.
Men icke. En stabil 1-0 seger med bud på betydligt fler mål. Rapporterna säger också att det inte fanns några spår alls gällande bristfällig träning under sommaren då man stod för en gedigen insats även konditionsmässigt.
Annars är det väl inte riktigt där man har sina färdigheter, för att tala klarspråk. Däremot att man, enligt tränaren, är seriens ÖVERLÄGSET mest skickliga lag individuellt.
I början av serien föll det sig inte speciellt väl med alla dessa individuellt skickliga herrar. Det började faktiskt så jävla illa med fyra raka förluster.
Men det var då. Nu när kalendern visar höst så står man kvar på fyra förluster. Däremot har det rasslat in sex segrar och två oavgjorda på vägen. Tränare Samuel Bugday har sannerligen fått fart på maskineriet, och nu väntar en sinnessjuk jakt på lagen framför.

Och FC Assyriska känns lite som en häst just nu. Som blir bättre med ett lopp i kroppen. Tror alldeles säkert att man är än vassare idag än när man senast vann. Och i synnerhet när man nu kan dra fördel av hemmaplanen på Örnsro.

Seriens överlägset bästa spelare, Baboucarr Sohna, han borde ha gjort fyra mål senast. Skapade enormt mycket. Får han bara en något sånär retroaktiv utdelning, ja då kan han sänka nykomlingen Latorp helt på egen hand.

1,80 hugger jag på uppstuds.
Spela på FC Assyriska v Latorps IF hos Nordicbet
holms - 16 Augusti 2013 - 09:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: