Speltips

Speltips Djokovic - Isner

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-08-16 18:30 Spela här

Speltips Djokovic - Isner
Land: USA Liga: ATP Cincinnati
Odds: 1,83 Speltips: Isner +4
2013-08-16 18:30 Djokovic - Isner Isner +4 1,83 Poldan

John Isner är extremt formtoppad just nu. Den Isner som spelar nu är samma spelare som breakade topp10 förra året. Men det krävs snabba underlag och form i servandet. Annars är han fortfarande väldigt medioker.

Segrarna hittills har varit imponerande men motståndet har samtidigt sviktat. Gasquet var usel både innan och under matcher mot amerikanen. Efter mötet med Raonic sa John Isner att han inte vill ge sig själ för mycket credd eftersom att kanandesen inte var 100% fit.

Hur som helst, John Isner är extremt svårbruten och även om Novak Djokovic spelar extremt bra just nu så tror jag att Isner kommer fortsätta att snitta 60-65% servar där returen inte ens kommer tillbaka i spel.

13 ess och 58% förstaservar är godkänt mot Raonic

10 ess 54% förstaservar är godkänt mot Gasquet

17 ess 68% förstaservar är mycket bra mot Mayer

Att Isner ska förlora med mer än 4 games betyder i praktiken att han måste bli breakad en gång i vardera set. På hemmaplan med dagens snabba förutsättningar tror jag inte att han blir det.

Han har klarat linan i två av fyra matcher mot Djokovic. Men då tror jag inte att han varit lika formtoppad som han är idag.

Det var uppenbart att John Isner var tvungen att prioritera bort ATP Montreal. Han har en packat schema i augusti och det var nog den främsta anledningen till att han förlorade mot Pospisil i Kananda.

I övrigt har han vunnit ATP Atlanta, nått final i Washington och nu tredje omgången i Cincinnati. Isner har tagit set i 25 raka matcher. Senaste matchen har inte plockade set i, bortsett från en grusmatch i Nice, var mot just Djokovic i Davis Cup.

Men får vi 4 games hcp med insatsen tillbaka vid fyra games vinstmarginal till Djokovic.. till 1,83, då lastar i alla fall jag in.

Poldan - 16 Augusti, 2013, 11:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!