Äntligen, äntligen , äntligen!!!!!!!!!!!!!!! Imorrn börjar världens bästa liga och vi går emot årets bästa tid!

De senaste 3 åren så har jag varje gång PL startat börjat med en spelkassa på 2000 för att sedan jobba den uppåt på mestadels spel i Pl och championship.

Jag börjar första helgen med spel på 500 och försöker göra den värd så mycket som möjligt, backar ja första helgen tar jag nya tag med 500 nästa. Förlorar jag allt tar jag en paus på några helger och försöker komma på något nytt. För 2år sedan gick de åt skogen men ifjol blev 2 000 i slutändan 24 700 så det hoppas jag kunna fixa iår också.

Min första 500 blir på Liverpool över 1,5 mål (1.50) , Arsenal över 1,5 mål(1.45) Odds runt 2.10 . Utbetalningen blir ca 1050 och plus 550 kr.

Varför?

Liverpool fanatiker som jag är så tror jag varje år att iår är vårat år.. Iår är inget undantag, jag kommer alltid tro på oss iaf. Spelmässigt brukar ja aldrig ha med pool på kupongerna men denna gång får dom plats. Couthino ser nästan bättre ut än fjolåret och kommer bli PLS stora utropstecken. Han och sturrigde och nya Aspas kommer få dra ett tung last där framme och jag tycker det känns bra! De ser rappa och pigga ut.
Jag tror man kommer lyckas hitta minst 2 mål i premiären. Publiken och inramningen kommer vara magisk som alltid på Anfield och jag tror INTE att liverpool sviker i premiären!!

Arsenal har i stort sett samma lag som ifjol och med spelare som Walcott, carzola , podolski mm så kommer de vara full fart framåt mot aston villa hemma som är riktigt dåliga bakåt! Tror arsenal kommer göra fler än 2 mål men väljer att spela säkert och smart. Över 1,5 mål hemma i en premiär mot Aston villa fixar Arsenal 8/10 gr minst!

Vi glömmer Premiär nerver och hoppas på målglada hemmalag!!

SPELET: 500 kr på Pool och arsenal över 1.5mål vid bet365

LYYYYYYYYYYYCKA TILL!!

This is the stats tab
This is the post tip